Jump to content
dobmarkov

Помощ при покупката Accord Aerodeck V пок.

Recommended Posts

Моля за помощ при покупката, предният ми пост беше в неподходящ раздел, за което се извинявам на модераторите.Днес ходих на оглед на въпросната Хонда http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11242720852102050.Впечатленията ми са добри, но има и въпросителни: 1. дясната врата в затворено положение отзява в долната част с 2-3 мм, собственика каза, че когато са поставяли алармата са пипали и вратата? ; 2. дисковете са поизносени - предните имат вкопаване прибл. 1.5 мм , не зная на колко км приблизително се сменят и дали това са оригиналните ;3. няма преки следи от удар, няма и ръжда, отзат вероятно е подпирана, маската не хваната здраво ;4. има следи от таене на масл. течност от хидр.помпа от дясдата страна на двиг. над генератора ;5. има солидно омасляване от ляво и надолу от блока на двиг. - на скор. кут. ? не съм сигурен, не съм имал такава, там стърчи вртикално и един щуцер, който прилича на одушник, не видях маркуч.6. не знам къде точно стои първата Лабда - сонд. , не видях такава по капака на исп. колектори .7. предните ел. стъкла са много мудни ;8. не съм карал колата, но собственика каза че не ускорява много добре и вероятно е от катализатора ?!!! Моля форумчаните за съвет. Ако може някой да посочи реда за преглед на кола при Омбре и какви пари?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съветвам те да се посъветваш с колегата Маддог , от Стара Загора :tooth: Освен правилен съвет може да огледаш и неговия Аеродек , който също се продава дори на по-ниска цена :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, при монтаж на аларма не съм чувал да се разкача вратата, така, че причината за увисването е друга. солидното омасляване най-вероятно е от гарнитурата на главата-ремонт който води след себе си редица други процедури, свързани с плащане. разгледай форума, колегата отгоре ти е дал насока. колите тук във форума, които се продават мисля, че ще са в доста по добро състояние от тази. не мисля, че искаш да купуваш кола, която веднага да почваш да правиш, така ,че огледай раздел продава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на колегите. В заздел продажби комбито е без климатик, обявите съм ги превъртял няколко пъти.Омасляването е от скор. кутия и е често явление. За провисналата врата и др. неща днес ще проверя и на Горубляне - от където е закупена колата.Другата алтернатива е кола чрез близък човек от Германия/Холандия, но не знам какво ще е оскъпяването. От доста време търся конкретния модел, но и не бързам, имам с какво да се търкалям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако може и малко инфо за коректни автокъщи /търговци, пледлагащи и марката Хонда

Редактирано от dobmarkov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...