buleka vti 5 #1 Публикувано 25 Май, 2009 Някой може ли да ме насочи към линк с описание как се сваля централния панел (конзолата с бутоните за парното и климатика) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #2 Отговорено 26 Май, 2009 Ивади СД-то или там каквото имаш и погледни горе и отпред имаш два винта, и един навътре, в основата на СД-то се пада След това трябва да откачиш жилото на парното и си готов След първият път ще го правиш след това със затвореви очи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #3 Отговорено 26 Май, 2009 от там ли се сменят и крушките на плъзгачите за парното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #4 Отговорено 27 Май, 2009 Да от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #5 Отговорено 27 Май, 2009 Ок ще пробваме Благодаря за инфото!Мен ме интересува да излезе бутона за климатика и плъзгача на парното понеще несработват всеки път а навън става все по горещо и нали разбирате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #6 Отговорено 27 Май, 2009 Проблема ти е в студени спойки на буксата,в която се включва този пулт.Сваляш презапояваш и си ок.Аз съм имал същият проблем и бях полудял докато го открия !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #7 Отговорено 28 Май, 2009 Проблема ти е в студени спойки на буксата,в която се включва този пулт.Сваляш презапояваш и си ок.Аз съм имал същият проблем и бях полудял докато го открия Благодаря за инфото , ще действаме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове