kolios 0 #1 Публикувано 24 Май, 2009 Аз сам един нов фен на Хонда. Имам проблем със загряжането, смених термостата но проблема си остана. Мислих че е от дантчика на перката, но не сам сигурен затожа си икарах едно коп4е на таблото, с което сам да си пускам перката. сега пак ми дига градуси над пожината и като включа перката ръчно пак не спада. Интересното е че като препомпя малко гаста и температурата спада! Ако някои може да помогне да пише. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 24 Май, 2009 водна помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kolios 0 #3 Отговорено 24 Май, 2009 водна помпаслучайно да знаеш какви пари е ако е от нея ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 24 Май, 2009 водна помпаНе е водна помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #5 Отговорено 24 Май, 2009 (Редактирано) няма гаранция че е тя,просто се ориентирам по признаците ,които посочваш..а иначе цена от 60 до 90 кинта според марката и магазина Редактирано 24 Май, 2009 от едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 24 Май, 2009 лично мое мнение е че ти е малко нивото на водата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 24 Май, 2009 лично мое мнение е че ти е малко нивото на водата.... в радиатора, което е свързано с клапана на капачката му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kolios 0 #8 Отговорено 24 Май, 2009 лично мое мнение е че ти е малко нивото на водата.еми в радиатора водата си е ОК, а разширителния съд беше добре но като загря колата се напълни почти до горе и мисля че не връща водата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #9 Отговорено 24 Май, 2009 Смени си капачката п.п. Необсъждайте цени и магазини в Технически въпроси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове