addevil 59 #121 Отговорено 5 Март, 2010 айде честито на колегата, страхотна кола, безаварийни километри ти пожелавам и дано те прави поне толкова щастлив, колкото мен црх-а п.п. малко ти завидях, ама лекичко само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #122 Отговорено 5 Март, 2010 На т'ва основно прави впечатление.... края на голямата дилема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIFTO 27 #123 Отговорено 5 Март, 2010 много е яка пожелавам си и аз една такава щом мечтите се сбъдват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #124 Отговорено 5 Март, 2010 както каза един колефа по горе Човек , откраднал си мечтата на половината форум ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #125 Отговорено 6 Март, 2010 Благодаря на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #126 Отговорено 6 Март, 2010 И в крайна сметка решението на задачата CR-X или Дел Сол е = на S2000 Честито за страхотната придобивка и много безаварийни километри! Трябва по-често да навлизат такива автомобили в клуба, че да става интересно по сбирките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #127 Отговорено 6 Март, 2010 Честито колега, хиляди безаварийни, дано не започнеш скоро да се питаш примерно Сивик Тайп Ер или Интегра Тайп Ер, че резултата не се знае какъв ще е! :dry: Колата действително е мечта, не само на нашия форум, а и на голяма част от другите, само дето те още не са го осъзнали! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aphex 1 #128 Отговорено 6 Март, 2010 Резултата се знае какъв ще е... NSX RЧестита нова придобивка колега...надявам се да ни я показваш редовно на месечните срещи, каде с преден капак каде без Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #129 Отговорено 7 Март, 2010 днес имах време малко да я покарам... няма такова ускорение... няма такова удоволствие от шофирането!Пожелавам на всеки му ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_pld 0 #130 Отговорено 7 Март, 2010 Честита ти количка,радвам се,че осъществи истинската си мечта! Пожелавам ти мн безаварийни километри и само хубави моменти с количката )Видях ,че си похвалил един червен црх 125 предполагам,че е моя за което ти благодаря Искам да ми направиш едно кръкче на красавицата из сф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #131 Отговорено 7 Март, 2010 Да, колега и затова получих 10% предупреждение от модовете, но не ми пука важното е да се знае, че колата е много хубава. Нямаш проблеми ще те повозя ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #132 Отговорено 8 Март, 2010 ;) S2000 честита да ти е евала S2000=самолет на колела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #133 Отговорено 19 Март, 2010 Честито ,колега!Просто нямам думи! Страшна е колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #134 Отговорено 15 Юни, 2010 Да вдигна малко темата колеги До момента по колата съм сменил Castrol 10W - 60 SPORT Oil Filtur Акомулатoр 45Amp. NGK iridium Предстой да сменя маслото на скоростната кутия и на деференцяла. Ето малко снимки от както колата е моя Двете най-хубави неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #135 Отговорено 19 Юни, 2010 Eто и едно дрифт гифче http://www.createagif.net/actual/2571589_CreateAgif.gif Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове