Jump to content
xaoc

Не иска да запали...

Recommended Posts

Здравейте колеги,Голяма драма....До сега никога не съм имал проблем с "паленето" на автомобила....Днес сутринта запалих без проблем... следобеда също... оставих колата за няколко часа връщам се и... толкова не иска да запали. Когато дам на контакт всичко по таблото си светва нормално (никакви индикации за проблем), когато се опитам да запаля стартера върти но автомобила не пали.... :angry: Някакви идеи от къде може да е проблема?!?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Реших проблемчето с паленето след 1000 главоблъсканици....Оказа се че не е бобината, нито пък бензиновата помпа, погледнах и релето, но в крайна сметка се оказа че тъпата ми аларма е прецакала нещата....По незнаино каква причина просто е прекъснала захранването към бензиновата помпа и до там.....Реших проблема като откачих кабелчето от аларнмата което отива към помпата и сега колицата отново си е пушка... пали без да се замисли...Надявам се това да е полезно инфо и да няма други прецакали се като мене със сваляне на резервоар и съответно бензинова помпа за да открият че едно кабелче им бърка цялата работа....Поздрави....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полезно е и да се знае, че алармата трябва да се поставя кадърно и прекъсването да се прави при нормално затворено реле на имобилайзера. Трябва да се знае и как е поставена алармата, особено ако има блокировка и ако има подобен проблем, да се търси причината първо там. Колега, смени релето на алармата и го вържете както трябва ако случайно не е. Пожелавам ти много безаварийни километри.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...