honda_9977 39 #1 Публикувано 20 Май, 2009 Здравейте Колеги прегледах търсачката но не можах да открия нощо ако съм пропусна моля да ме извините. Имам проблем с новите накладки на предните колела които си купих.На 50 км са марката е акебоно от евро 07 и колелата заграяват здраво и много стържат.Чувал съм че когато са нови накладките по трудно спира автомобила,но да стърже и да загряват колелата чак.Та искам да попитам дали това е нормално и ако не какво ще ме посъвтвате. Благодаря преварително.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 20 Май, 2009 Раздвижвахте ли апаратите при смяната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #3 Отговорено 20 Май, 2009 Раздвижвахте ли апаратите при смяната?Цилиндърчета ли имаш предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 20 Май, 2009 (Редактирано) цилиндърчетата и водачите на апарата . Трябва да са добре раздвижени и смазани(водачите) иначе води до загряване ... Също така запушени спирачни маркучи ... Редактирано 20 Май, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 21 Май, 2009 Раздвижване, а и не е лошо старата течност да я източите и да сложите нова, защото тя старее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #6 Отговорено 23 Май, 2009 всичко съм раздвижил. но проблема си е на лице.благодаря ви все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #7 Отговорено 23 Май, 2009 Ако стъжат и загряват постоянно, не връщат спирачните апарати Възвратните пружинки или заяждащо бутало...Не е от накладките, но след оправяне на другото няма да е зле да се сменят - напълно възможно е ако загряват да са запекли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inch High 0 #8 Отговорено 24 Май, 2009 (Редактирано) На Акорда скоро сменях предните накладки, такова стържене падна, на самите апарати, на леглата, има едни пластини от неръждавейка, те се махат и основно се почиства ръждата, и чак тогава раздвижих и самите бутала на апаратите.Като споменах пластини, имам едни пластини, бяха поставени върху старите накладки. Те за какво са, новите нямат такива?Скоро и спирачната течност ще сменям, не знам дали някога е смвняна... Редактирано 24 Май, 2009 от Inch High Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 24 Май, 2009 А педала на спирачките как е остава ли долу ако да има вероятност маркучите да са ти разядени от "качествена" спирачна течност и да са се запушили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аня Митрева 4 #10 Отговорено 24 Май, 2009 Пластините върху старите накладки са акустичен датчик, като се износи накладката до тях, те опират в диска и свирят при спиране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #11 Отговорено 24 Май, 2009 А педала на спирачките как е остава ли долу ако да има вероятност маркучите да са ти разядени от "качествена" спирачна течност и да са се запушилиС педала нямам проблеми колега. ще ги разглобя и ще пиша как са пък дано се оправи. поздрави и благодаря за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #12 Отговорено 25 Май, 2009 Пластините върху старите накладки са акустичен датчик, като се износи накладката до тях, те опират в диска и свирят при спиране Кажи чесно, така ли е вЕрно?Колега,ако са ти износени кофти дисковете и сега както са ти нови накладките е възможно да не лягат равномерно навсякъде и от там да се понапичат малко повече.Вдигни на крик едното колело и виж дали задържа наистина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #13 Отговорено 1 Юни, 2009 Благодаря ви на всички особено на колега Inch HighПроблема беше точно тези легла изчистих ги раздвижих апаратите, и за сега е добре БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #14 Отговорено 1 Юни, 2009 човек имах същия проблем със същите накладки от същата фирма.След 2 седмици пак ще започнат да стържат.Просто вътре има много метални частици.Сменяй ги по бурзо че ще ти заминат дисковете.МОЛЯ ТЕ> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #15 Отговорено 1 Юни, 2009 човек имах същия проблем със същите накладки от същата фирма.След 2 седмици пак ще започнат да стържат.Просто вътре има много метални частици.Сменяй ги по бурзо че ще ти заминат дисковете.МОЛЯ ТЕ>ТИ с какви си колега. и от къде ги взе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #16 Отговорено 2 Юни, 2009 сега съм със DELPHI и нямам никакъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #17 Отговорено 2 Юни, 2009 Благодаря за съвета но ще покарам още малко с тях 4е кризата ме е захапала здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #18 Отговорено 5 Юни, 2009 Аз съм с Акебоно от Ауто+ на Сивика вече за втори път и съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #19 Отговорено 6 Юни, 2009 А някой да има мнение за Remsa ??Сложих такива . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове