kras3n 5 #1 Публикувано 18 Май, 2009 На първо място искам да изкажа,хиляди благодарности на всички който ми помогнаха днес,малко по-нататака ще кажа за какво става,и най-вече на колегите с Хондите.Днес реших да пообикалям с колата,къде ли не ходих,и реших да сляза малко към плажа.До тук добре,но реших и да отида на буната с колата.Отидох до 3та буна,обаче имаше много пясък и си казах,ниска ми е колата (5ген),паркирах си я преди пясъка и слязах пеша.Обаче ме гризе от вътре,искам да си отида с колата на бутана и там да си я спра.Е да ама е голям пясъка и се отказах,казах си ще отида на 2ра буна може да е по-малко пясъка.Отивам си аз,гледам има и други коли,има пак пясък но по-малко.Засилвам я леко,че може да ми остане предната броня в пясъка(като снегорин съм с нея),и какво става,на средата затъвам в пясъка.С един приятел бях,копаем копаем,за да може да тръгне леко поне,но нещо куца.Предната броня е станала точно като снегорин и тя задира най-вече пясък.Махаме отпреде,махаме отзаде,от всякъде,но не става й не става.Мина сигурно половин час,колата се измъчи но не излиза.Тези момчета,който бяха на буната пък искаха да си тръгвам,но няма как да минат заради мене.Събраха се поне 7 човека да бутат но не става.Дойдоха едни пичове с "Хонда",имам чуството,че се притесняваха повече от мене,бутаха правиха що струваха,но и така не стана.Мина още време в мисли и мъчене,и гледам друга "Хонда" идва към мене направо назаде.Дойде пича,и вика имате ли въже,ще ви дръпна,но от 5-6 коли,нито една нямаше въже.От 2рата Хонда слязаха още 2ма пича и веднага го измислиха.Станахме общо 9 човека,бутаме не става и пичовете от 2рата Хонда им хрумна едни вдигат за калниците,други бутат,и след повече от 1 час бутане и мисли и тормоз излязох.А повреме на мислите стана нещо много странно,2-рата 4-тата и задна не влизаха.Адски много ме притесни това,защото колата си мъркаше.Но след като излезе всичко си дойде на мястото и ми олекна на сърцето.Отидох ударих и един душ и сега след като написах този роман смятам да лягам да спя.П.С.Хиляди благодарности на всички който ми помогнаха,но пичовете с "Хондите",доказаха,че са страхотни хора.П.С2 Знам,че това изобщо не е за тука,но отвътре исках да ви споделя колко очарован останах от тези хора.Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #2 Отговорено 19 Май, 2009 Много хубава приказка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sisenceto 0 #3 Отговорено 22 Май, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #4 Отговорено 23 Май, 2009 Хихи, ако бях минал, и аз щях да ти помогна, въпреки че е трудно да ме причислиш към някоя марка Но не отричам, че именно Хонда ми е слабост. При това голяма.До човек си е.Радвам се, че са се намерили хора в този късен час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #5 Отговорено 23 Май, 2009 каквито колите такива и притежателите им -винаги на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #6 Отговорено 23 Май, 2009 Това е истинска колегялност ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #7 Отговорено 23 Май, 2009 Колега, и аз бих спрял да помогна и не само на Хонда, всичко си е до човека, а ти си попаднал на свестни пичове. Дай-боже всеки му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове