Jump to content
mp888

Смяна на дирекция и др.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Подаряват ми Honda ACCORD 2.0 LSI 1996 . Смятате ли за изгодно вкарването от Англия на подобен автомобил и по кой маршрут? Смятате ли за възможна смяната на десен волан с ляв за Honda ACCORD 2.0 LSI 1996 година? Не разбирам как стоят нещата с вкарването в българия, акциз и т.н.. Споделете каква да е информация.Благодаря предварително

Редактирано от mp888

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тази кола не е акцизна! Както си описал тя е 2.0 куб. Аз карам такава,докарах си я от Лондон 40 часа е прехода нормално каране (120-140км/ч) Като има 6 часа престой в Австрия (трябваше да поспим малко) :blink: Ако те интересува нещо повече пиши на Л.С.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подаряват ми Honda ACCORD 2.0 LSI 1996 . Смятате ли за изгодно вкарването от Англия на подобен автомобил и по кой маршрут? Смятате ли за възможна смяната на десен волан с ляв за Honda ACCORD 2.0 LSI 1996 година? Не разбирам как стоят нещата с вкарването в българия, акциз и т.н.. Споделете каква да е информация.Благодаря предварително

Готин, относно смяната на волана, цъкни в търсачката и ще намериш много мнения и инфо. Затова и доста колеги не ти пишат, подобни теми са доста разисквани вече. Иначе май най- добре ще е да си я караш такава, каквато е. Успех и честито за подаръка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...