pesho2 0 #1 Публикувано 16 Май, 2009 Колеги, естествено не съм член на Рено-форума и затова ви питам, ако някой случайно знае. Днес на служебната баничарка светна на таблото близо до скоростомера символ, представляващ силуета на колата и стрелка, която сочи нещо като легенче с една капка вътре. Колегата-шофьор се притесни, че сме далече от Сф и проверихме наличието на антифриз и стъклоумиваща течност, но тях ги има. Какво може да значи това предупреждение, че ако ни остави между Драгоман и Драгоил, какво ще правим?... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #2 Отговорено 16 Май, 2009 ... символ, представляващ силуета на колата и стрелка, която сочи нещо като легенче с една капка вътре. Колегата-шофьор се притесни, че сме далече от Сф и проверихме наличието на антифриз и стъклоумиваща течност, но тях ги има ...А маслото проверихте ли? Колега, стига бе... не вярвам на Хондата ти лампичката за масло да е по-различна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #3 Отговорено 16 Май, 2009 (Редактирано) А маслото проверихте ли? Колега, стига бе... не вярвам на Хондата ти лампичката за масло да е по-различна!Точно отговарях за маслото и Интернета ми запече. Та: като подаде контакт, на таблото се изписва: oil ok, както и досега го пишеше - маслото е в ред! Редактирано 16 Май, 2009 от pesho2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #4 Отговорено 16 Май, 2009 Пешо, ако не е червена лампата няма страшно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #5 Отговорено 16 Май, 2009 също и помпата за маслото може да се е брактисала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 16 Май, 2009 Това може да ти е и хоравличното масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #7 Отговорено 16 Май, 2009 силуета капката и легенчето и след това едни цифри - примерно 2875 -това показва че след 2875 трябва да идеш и да смениш маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batzerga 34 #8 Отговорено 16 Май, 2009 Предната ми кола беше Пежо (Френска) и когато и на мен ми светна същото бях питал за какво е - е отговора е, че най-вероятно трябва да си обезвъздушиш 'водата' и ще спре да ти присветква. При Рено точно датчика и картинката не го знам дали има разлики с Пежо (във връзка с предложението на гангстера), но на база, че са френски коли => обезвъздушаване ще пада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #9 Отговорено 16 Май, 2009 И какво му е на обезвъздушаването на френските коли? Включваш си парното. Вентилатора на 6. Отворена капачка на преливащото казанче и чакаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #10 Отговорено 16 Май, 2009 колеги измествате темата на човека както казах по рано този символ означава че след еди коко си километра трябва да отидеш и да обслужиш колата - защото рената се програмират за следващата смяна и като останат 3000 до смяната на маслото светва този символ - кола стрелка към леген с капка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #11 Отговорено 16 Май, 2009 колеги измествате темата на човека както казах по рано този символ означава че след еди коко си километра трябва да отидеш и да обслужиш колата - защото рената се програмират за следващата смяна и като останат 3000 до смяната на маслото светва този символ - кола стрелка към леген с капка Нещо не грешиш ли???Това за което говориш се появява на борд компа.Светва само сервисе и тва е.След това си го зануляваш,автоматично почва броенето от 10000 мисля бешеи отначало.Говоря за Лагуна,сега ако тази е нещо по различно,което силно ме съмнява,може и да си прав.Това според мен е от нивото на водата за чистачките.Не ми се рови сега да проверявам за какво е точно тази светлинка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове