Jump to content
EAGLE EYE

црв -съединител

Recommended Posts

Имам два проблема със съединителя! Става въпрос за црв 2000 година с ръчна скоростна кутия!Първия проблем е ,че имам празен ход на педала! Има горна и долна помпа на педала , горната е горе при казанчето! МИсля ,че е от нея ,защото течността ми намалява и когото я обезвъздушавам в казанчето излизат малки пърченца гумички от което съдя ,че са заминали уплатненията ! Мога ли да я сваля и да и сменя уплатнения или да си купя нова ! Препоръки ???Втория проблем е ,когато настъпя газта на първа и на втора,поне повече се усеща, започва едно тресене по време на ускорението! Тресене не като износен съединител ,а като нещо криво ! Някакви мнения ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти виждам че си от Пловдив.Моите помпи на съединителя ги правих и двете и по принцип така трябва!Свалих си ги сам и ги занесох на Шкодрата ако ти е ясно кой е.Той от много години се занимава само с това.За двете ми взе 80лв.За сега е супер съединителя за по натам незнам ще видим колко ще изкарат.Задните спирачни цилиндри и тях ги правих при него че ми задържаха засега бива.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опиши по добре това тресене, как го усещаш като тресене или вибрации? с ускорението засилва ли се честотата му или е еднаква. Влия е ли се от скороста на автомобила, при подаване на газ на 3-та примерно появява ли се пак. Ако си караш нормалоно първа или втора без да ускоряваш тресе ли пак. В руския форум имаше една такава тема за тресене при ускорение там много от отговорите и решенията на същия проблем там излезнаха от разбито вътрешно каре. Не казвам че и при теб е това ама е хубаво малко по подробно да го обясниш ;) Пък и щом си от пловдив мини да видим как тресе бати ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...