Jump to content
mаrto

Отново в отбора

Recommended Posts

След 2 месеца чакане днес си взех колата ремонтирана в Бултрако :):)

Справили са се добре

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За какво толкова дълго си чакал? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За какво толкова дълго си чакал? :)

Ами 40 дни докато застрахователя преведе аванс на Бултрако2 седмици доставка на части , а после и 6-7 дни празници имаше :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който ще да ми се смее, но автокаско на колите вече не правя. Напатих си от български застрахователи.Иначе какво й се беше случило на колицата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Който ще да ми се смее, но автокаско на колите вече не правя. Напатих си от български застрахователи.Иначе какво й се беше случило на колицата?

Бях писал преди http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry302133Застрахователите бяха коректни, дадоха ми възлагателно писмо и всичко ок. Ако беше миналата година щяха да я оправят за 3 седмици , но сега Бултрако искат аванс , щото ремонта е към 10000 лв. и застрахователите бавят плащанията. А пък застрахователите стандартно си плащат в рамките на месец.И така аз се повозих 2 месеца в доброто старо AUDI 1.6 Avant :) Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10.000 лева... :) Хм, после ще прочета по-подробно нещата от линка, който си сложил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! :blink: Тъкмо реших, че вече сте Фен на Avant-a :) Може ли отзиви за Бултрако (на лични?)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, видях я там когато ходих за смяна на консумативи. Аз не съм доволен от Терос, който са сервиз на хонда! След три пъти посещение при тях и четири месеца борба, през който два месеца колата беше при тях, резултата е незадоволителен. Не ми напаснаха калника с бронята както трябва и така и не можах да ми докарат цвета на колата! Съветвам ви да не ходите там. Нямат услови за работа, а и не могат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, видях я там когато ходих за смяна на консумативи. Аз не съм доволен от Терос, който са сервиз на хонда! След три пъти посещение при тях и четири месеца борба, през който два месеца колата беше при тях, резултата е незадоволителен. Не ми напаснаха калника с бронята както трябва и така и не можах да ми докарат цвета на колата! Съветвам ви да не ходите там. Нямат услови за работа, а и не могат!

Кои са Терос. И кажи колко пари са консумативите , и какво точно включват, че и аз ще ги сменям след месец два.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички филтри и масло, уж от Хонда - 400лв. си приготви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички филтри и масло, уж от Хонда - 400лв. си приготви.

Чак сега го видях тоя пост .На мен ми взеха към 180 лв.Филтри( купе, въздушен, маслен ) и смяна на масло и работа .Като я взимах разбрах , че горивния се сменя на 2 години?? странно според мен , ама карай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...