mаrto 42 #1 Публикувано 15 Май, 2009 След 2 месеца чакане днес си взех колата ремонтирана в Бултрако Справили са се добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #2 Отговорено 15 Май, 2009 За какво толкова дълго си чакал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 15 Май, 2009 За какво толкова дълго си чакал? Ами 40 дни докато застрахователя преведе аванс на Бултрако2 седмици доставка на части , а после и 6-7 дни празници имаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #4 Отговорено 15 Май, 2009 Който ще да ми се смее, но автокаско на колите вече не правя. Напатих си от български застрахователи.Иначе какво й се беше случило на колицата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #5 Отговорено 15 Май, 2009 (Редактирано) Който ще да ми се смее, но автокаско на колите вече не правя. Напатих си от български застрахователи.Иначе какво й се беше случило на колицата?Бях писал преди http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry302133Застрахователите бяха коректни, дадоха ми възлагателно писмо и всичко ок. Ако беше миналата година щяха да я оправят за 3 седмици , но сега Бултрако искат аванс , щото ремонта е към 10000 лв. и застрахователите бавят плащанията. А пък застрахователите стандартно си плащат в рамките на месец.И така аз се повозих 2 месеца в доброто старо AUDI 1.6 Avant Редактирано 15 Май, 2009 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #6 Отговорено 15 Май, 2009 10.000 лева... Хм, после ще прочета по-подробно нещата от линка, който си сложил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #7 Отговорено 22 Май, 2009 Честито! Тъкмо реших, че вече сте Фен на Avant-a Може ли отзиви за Бултрако (на лични?)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #8 Отговорено 11 Юли, 2009 Честито, видях я там когато ходих за смяна на консумативи. Аз не съм доволен от Терос, който са сервиз на хонда! След три пъти посещение при тях и четири месеца борба, през който два месеца колата беше при тях, резултата е незадоволителен. Не ми напаснаха калника с бронята както трябва и така и не можах да ми докарат цвета на колата! Съветвам ви да не ходите там. Нямат услови за работа, а и не могат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #9 Отговорено 11 Юли, 2009 Честито, видях я там когато ходих за смяна на консумативи. Аз не съм доволен от Терос, който са сервиз на хонда! След три пъти посещение при тях и четири месеца борба, през който два месеца колата беше при тях, резултата е незадоволителен. Не ми напаснаха калника с бронята както трябва и така и не можах да ми докарат цвета на колата! Съветвам ви да не ходите там. Нямат услови за работа, а и не могат!Кои са Терос. И кажи колко пари са консумативите , и какво точно включват, че и аз ще ги сменям след месец два. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #10 Отговорено 18 Юли, 2009 Всички филтри и масло, уж от Хонда - 400лв. си приготви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #11 Отговорено 8 Октомври, 2009 Всички филтри и масло, уж от Хонда - 400лв. си приготви.Чак сега го видях тоя пост .На мен ми взеха към 180 лв.Филтри( купе, въздушен, маслен ) и смяна на масло и работа .Като я взимах разбрах , че горивния се сменя на 2 години?? странно според мен , ама карай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове