Paco_Stz 0 #1 Публикувано 13 Май, 2009 Здравейте колеги,Всички знаем за сервиза на Омбре в Сф. Обаче някой може ли да даде съвет къде има читав сервиз в Плд или СтЗ където да сменя ролки, ремъци и да прегледат колата (като я купя разбира се).Колата би трябвало да е Сивик 98-99. А също и къде могат после да ми монтират газ, без да са някакви кръжочници дето да ми се учат на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlatin807 5 #2 Отговорено 13 Май, 2009 аз сам от стара загора и познавам човек които ги разбира.казва се маистор ВОИКО.и за газта има добри маистори.аз на сивика му слойих газ преди месец и сам доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #3 Отговорено 13 Май, 2009 За сервиз не знам, но за агу-то могам да ти препоръчам много кадърни и точни пичове при който правя 3-та кола с две думи работа им е ,но са в Пазарджик ако си заинтересуван-0886315734 тел. на сервизчето,успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #4 Отговорено 15 Май, 2009 Ако не си намерил читав сервиз.., пиши на лични , за газта също..,но малко ще пообиколиш Пловдив, че са в двата края на града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #5 Отговорено 16 Май, 2009 сервиз за япнски автомобили има точно пред стадион пловдив преди кортовете! момчетата са мои познати и мога да те уверя че си вьршат работата добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #6 Отговорено 17 Май, 2009 Сигурен ли си че е още там? Ако майстора се казва Тодор - вече не е до Стадиона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #7 Отговорено 19 Май, 2009 Аз от доста време ползвам услугите на Кастрол - сервиза зад Сточна гара("Булаир" 25) в Пловдив, карала съм както служебните, така и личните. Момчетата са много стабилни и работят качествено и бързо, повече от четири години карам всички коли там и през това време съм пратила множество познати и до днес не съм имала оплаквания. Връзка - 0889 516 316 Илия или 0898 660 821 на Венци. За диагностика на проблеми и ремонт на двигатели давам стахотни препоръки за сервиз - Немокар, на ул."Полет" 75(пада се зад "Ален мак"), собственика - Емо го познавам от...не се сещам даже..., но важното е че просто няма грешка, в това което прави и най-много ми харесва, че е от хората, който не спестяват нищо, дори това да е техен минус и да носи загуби..942 040, 0899 105 215 или 0886 997 650.Успех, и дано не се налага да се запознавате с майсторите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове