FOXO 45 #41 Отговорено 26 Май, 2009 Не ми харесва предната броня,но няма значение мераклииска е!Иначе благоевградската одавна е оранжева,а и сега е с муцуна на еклипс трета генерация и е уникална! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #42 Отговорено 26 Май, 2009 Не ми харесва предната броня,но няма значение мераклииска е!Иначе благоевградската одавна е оранжева,а и сега е с муцуна на еклипс трета генерация и е уникална! http://img2.imageshack.us/img2/3219 Колега аз не претендирам че е най-красивата хонда в бг... взел съм си я че ми харесва и споделям с колегите какви промени и правя... ако я стягаш с твой пари и ходиш на работа за 1 средна заплата ще те питам това онова... и аз искам сега да си взема фарове с черен рефлектор 420 лв малките кръгчета 140 лв отзад стопове... 250 лв искам да я обърна на ръчни скорости ама като няма пари .... малко по малко да не говорим че имам някъв проблем по двигателя който немога да открия какъв е .... така че като си купиш кола и си я подържаш с собствени пари, тогава изказвай мнения (хондата благоевградската е красива спор няма) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #43 Отговорено 26 Май, 2009 Хей!Без лощи чуства,всеки има право на собствено мнение!А моето за твоята кола не е лошо.Знам,че не си казал,че твойта е наи красивата хонда в бг!Просто Благоевградската прилича на твойта за това я качих.Обаче ме провокира и ще оцапам малко темата,и нека модераторите ми изтрият поста след няколко дена,или както преценят! Иначе незнам как реши,че нямам кола и,че незнам какво е да я възстановяваш със една заплата!Напротив незнам ти дали знаеш!Показвам ти веднага.И това не е единствената кола която съм върнал на белия свят!Май се справям добре а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #44 Отговорено 27 Май, 2009 (Редактирано) Колега...виждал съм го този ДЕЛСОЛ в БЛАГОЕВГРАД Много претруфена ми се вижда, но така и неможах да си обясня как й се отваря предния капак... на една страна ли или как ???? Редактирано 27 Май, 2009 от insulin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #45 Отговорено 27 Май, 2009 много ти е красива колицата, гледам с кеф си я правиш - само така, гледай на теб да ти хареса, не се води много по чуждите мненияи с кеф да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #46 Отговорено 27 Май, 2009 много ти е красива колицата, гледам с кеф си я правиш - само така, гледай на теб да ти хареса, не се води много по чуждите мненияи с кеф да си я караша благодаря за мнението,много си прав с голям мерак я правя ама нестигат паричките от сервиза викат зимата я некараш събираш пари за лятото и лятото я правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #47 Отговорено 27 Май, 2009 пич, колата и така е кукла. здраве да има, пари се изкарват. има време и да ги вложиш. въпроса е да не бързаш и да правиш всичко както трябва. поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clockerman 14 #48 Отговорено 21 Септември, 2009 Еи и аз да с запиша , страхотна колица си имаш само я пази повече ...че по нашите пътища занеш как е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #49 Отговорено 25 Септември, 2009 Браво Дел Солчето кърти Ако не е тайна колко парички ти излезе, че нещо много ми хареса и започвам да се замислям.А и ми казаха да си я купя тунингована, че щяло да ми излезне доста по-евтино ако аз започна от началото да я правя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове