Paparak 0 #1 Публикувано 10 Май, 2009 (Редактирано) Имам Honda accord новичка и изтървах една монета която взе че падна точно в ръчната спирачка ... сега немога да я извадя . Та да ходя ли в сервиза или няма проблеми Редактирано 10 Май, 2009 от Paparak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 10 Май, 2009 Ако не пречи на движението на ръчната нямаш проблем , също така , ако не пречи на работата на ръчната / в смисъл / не , че няма да ти хваща ръчната , а ако прави връзка с датчика , че е дръпната ръчната , а тя не е , ще ти изписва на таблото , че не ти е свалена ръчната . Поне при мен имаше такъв комичен случай Или иначе си мисля, че пластмасата около централната конзола не е толкова сложна за разглабяне и може човек и сам да се справи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paparak 0 #3 Отговорено 10 Май, 2009 Ако не пречи на движението на ръчната нямаш проблем , също така , ако не пречи на работата на ръчната / в смисъл / не , че няма да ти хваща ръчната , а ако прави връзка с датчика , че е дръпната ръчната , а тя не е , ще ти изписва на таблото , че не ти е свалена ръчната . Поне при мен имаше такъв комичен случай Или иначе си мисля, че пластмасата около централната конзола не е толкова сложна за разглабяне и може човек и сам да се справи ахам ами за сега работи ама като карам ме притесняваше да не сее набута някъде но може да си приложим знанията от техническия и да се опитам сам да я махна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max-2 0 #4 Отговорено 3 Юни, 2009 Ако не ти трябва монетата , сега сериозно-ако не дрънчи някъде си я остави там. Беля няма как да ти направи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #5 Отговорено 3 Юни, 2009 примигваше ми лампата за спирачките в завой, и си мислех, че нивото на спирачна течност е ниско, но се оказа точно монета до датчика за ръчната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове