eddy 214 #1 Публикувано 8 Май, 2009 Предлагам в един от следващите два дни да направим барбекю в Банкя. На или в близост до "феномена" - за по-подробно изследване свойствата му върху скарата. Също така ще е добра възможност да видим колко сме банчаните и дали има мераклии за седмични или месечни тук.Приемам всякакво предложение за смяна на мястото, точен ден и/или час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 8 Май, 2009 Аз за барбекю винаги съм за, ама малко късничко споделяш идеята колега Поне седмица по рано трябва за организация на такова мероприятие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #3 Отговорено 8 Май, 2009 Ето едно предложение за другата седмица, ако разбирам правилно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 8 Май, 2009 Правилно разбираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 8 Май, 2009 ем то си имаше тема за барбекютата (бяха традиция), сега да видим де се загуби кака Блонди, Тончо, Даката... и Николчо одавна не съм го засичал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivolvar 0 #6 Отговорено 9 Май, 2009 аз предлагам да е малко над феномена поляната до Клисурския манастир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 11 Май, 2009 (Редактирано) Тука сме момчета и момичета. Барбекюто е на лице. С Краси си говорихме да организираме едно пролетно, но и да ни поканите на гости, идваме веднага с целия инвентар. Редактирано 11 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #8 Отговорено 11 Май, 2009 Да определим дата и да започне сезона на бaрбекютата. Предлагам да ги правим 2 месечно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #9 Отговорено 11 Май, 2009 (Редактирано) ОК. В неделя май е най-добре. Събота е работен ден, за това неделята ще е удобна за повече хора. Имаш ли предложение за място в Банкя. Да не е на някоя поляна. Да има масички, пейки, птички и т.н. Понеже темата си е твоя, прегледай и старата, и ако си навит може и да организитаме една скара там. Редактирано 11 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #10 Отговорено 12 Май, 2009 (Редактирано) Запалих се за скара с бира, така че барбекю ще има. Ден неделя. Очаквам колегата да обади добро място, а ако не другото си е резерве за нас. Редактирано 12 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #11 Отговорено 12 Май, 2009 ... и Николчо одавна не съм го засичал А?....Как бе тука съм, ама ме няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #12 Отговорено 12 Май, 2009 А аз съм тука от местните и ако неискате да е поляна (в близост до феномена) може да отидем в парка супер приятно местенце има и пейчиси маси, само трябва бирата и мезетата да докараме. А ако не ви се занимава с колегата ivolvar (ако се навие) може да направим едно резерве в ресторант Брезите ( в центъра) Там много купон става, но се опасявам че ще трябва всички хонди да спят в Банкя ако отидем там мисля ме разбирате. Давайте да решаваме нещо супер съм навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #13 Отговорено 12 Май, 2009 В парка ще ни изритат ако запалим барбекюто, а за ресторанта си е вече друг вид среща. Днес на седмичната решихме, че ще е най-подходящо да си ходим на вече добре познататота място, малко над Бистрица преди Железница. Срещата ще е на Била-та на бул. България, предлагам в 10.00ч за да си запазим място. Пазаруваме както обикновенно, и правим колона до там. П.П.Ако някой закъснее и не може да се ориентира, може да се обажда без да се притеснява.0885163010- Дамян Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #14 Отговорено 12 Май, 2009 Абе и аз съм за Банкя,ама като се замисля ако не искате да е около "феномена" демек по полянки и чукари за по натурално барбекю, рискуваме да ни е малко...тесничко.Да ме прощават Банчани ,ама Събота или Неделя всички малки и големи улички особенно към центъра са двупосочно "барикадирани" със спрели коли, било по тротоари, по платното и т.н.Някакси ако се изсипеме повечко от 5 Хонди рискуваме да прекараме целия ден за барбекю в търсене на място където да паркираме за да отидем в и без т'ва пълната кръчма наблизо .То и по полянките нагоре има хора но поне има място и то много.Кеф ти тая полянка,кеф ти другата,пиене,ядене всичко най-най и едно от важните неща е че колите ще са си по-близо до нас и няма да има "перфектно маневриращи шофьори",или връзка ключове по боята ти щото си взел мястото на олигофрена дето е мръднал колата си от "неговото" място за да отиде за 5 минути за бира.Айде решавайте че ми се пие ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #15 Отговорено 12 Май, 2009 мястото на което ходим обикновенно има и други хора, но винаги сме успявали да се сместим дори последния път играхме народна топка - Хондаджии срешу палаткаджии, и отбора на хонда падна бесславно, но за това е виновна Блонди, защото не даваше да ядем и отпаднахме физически Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #16 Отговорено 13 Май, 2009 мястото на което ходим обикновенно има и други хора, но винаги сме успявали да се сместим дори последния път играхме народна топка - Хондаджии срешу палаткаджии, и отбора на хонда падна бесславно, но за това е виновна Блонди, защото не даваше да ядем и отпаднахме физически Станчо, защо започваш една стара тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #17 Отговорено 13 Май, 2009 Друг вариант за Банкя е в горичката до бай Тошовата резиденция.. Малко преди Гергьовден правихме барбекю там.. има маса с две пейки и близо още една пейка.. За съжаление мястото е малко ако сме повече от 10 човека.. и отново идва въпроса, който спомена Wish с хората които ще се разхождат там.. (малко по-отдалечена пейка от горепосочената) Лошото е, че не сме близо до аномалията , но за мен няма значение дали е полянка или в гората въпроса беше, че идеята за барбекю в Банкя възникна от мястото с аномалията.. Тези дни ако не ме мързи може да направя снимки и на полянките около манастира и аномалията.. За парка и/или Брезите съм абсолютно против какво барбекю е това???.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #18 Отговорено 13 Май, 2009 (Редактирано) За това дали ще има свободни маси на Бистрица, не се притеснявайте. Аз ще се ангажирам да отида по-рано и да запазя две както обикновенно. Достатъчни са. И над 20 човека сме били, и е имало място за всички. Станчо, не се притеснявай за храната. Блонди ще я вържем за някое дърво, и ще си мезнем както си му е рада.За справка малко стари снимки: ЦъкМомчета, местата не изглеждат толкова зле, но няма достатъчно място. Ако намерим по-близко до София място за барбекюта, ще е супер. Ако някой се наеме да донесе няколко згъваеми масички и столчета, може и на поляна да го направим. Имаме голяма шатра за сянка, така че това не е проблем. Редактирано 13 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #19 Отговорено 13 Май, 2009 При бай Тошовата резиденция хубавото, е че има много място където да наредим хубавелките. А също варянт е да ходим до манастира "Света Петка" там е широко и буквално можем да си наредим колите така, че да си пием между тях. Само трябва да сме много внимателни по пътя защото не е цвете. Но да не се натягам и на Бистрица ми изглежда много свежо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #20 Отговорено 14 Май, 2009 Какво става !!! последно каде и кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #21 Отговорено 14 Май, 2009 Какво става !!! последно каде и кога Бистрица17.05.2009г. - неделяВ 10.00ч. пред Била - България.Дамян ще тръгне по-рано нагоре, а останалите като се посъберем, ще се преброим и ще напазаруваме каквото трябва.Както обикновено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #22 Отговорено 16 Май, 2009 Колеги барбекюисти. Вдигам малко темата, че деня на пържолите е утре. Ходих до мястото и мога да ви кажа, че е просто перфектно. Не се е променило от миналата година. Нашите масички са събрани, и ще се ширим на спокойствие.П.П.Продължава да се търси масто за барбекю, по-близо до София, удобно за всички. Давайте още идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #23 Отговорено 16 Май, 2009 Че Бистрица да не е далеч? Според мен мястото е супер. Ние ще сме двама утре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #24 Отговорено 16 Май, 2009 (Редактирано) Хей хаймани, тоя път и ние с жената сме на линия :)Бистрица17.05.2009г. - неделяВ 10.00ч. пред Била - България. Редактирано 16 Май, 2009 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #25 Отговорено 16 Май, 2009 (Редактирано) Хей хаймани, тоя път и ние с жената сме на линия :)Бистрица17.05.2009г. - неделяВ 10.00ч. пред Била - България.Ееееехеее......., събрахме се старите кучета. Редактирано 16 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #26 Отговорено 16 Май, 2009 (Редактирано) :book: Бистрица 17.05.2009г. - неделя В 10.00ч. пред Била - България. + 2 екземпляра ..... Редактирано 16 Май, 2009 от kokodaf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #27 Отговорено 16 Май, 2009 мноо рано бе... преди нали одехме към 17-18:00 аз мое да мина ранния следобяд като стана и изрезнея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #28 Отговорено 17 Май, 2009 (Редактирано) Айде колеги. Изпускате купона. Още сме тук. Редактирано 17 Май, 2009 от ma4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #29 Отговорено 17 Май, 2009 Ето малко снимки от мен.http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6598...;AlbumId=130762 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #30 Отговорено 17 Май, 2009 Ето снимкии от мен/жена ми: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #31 Отговорено 17 Май, 2009 (Редактирано) Етоя и моята ловджийска превъзходна. Редактирано 17 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #32 Отговорено 17 Май, 2009 (Редактирано) Много яко си изкарахме колеги. Тенкс че дойдохте. Редактирано 17 Май, 2009 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #33 Отговорено 17 Май, 2009 Ама па пушилка дигнахме та знае ли се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #34 Отговорено 18 Май, 2009 Браво на вас,личи се че е било добре както всеки път А дано следващият път да мога да се включа,ако ме искате де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #35 Отговорено 18 Май, 2009 Браво на вас,личи се че е било добре както всеки път А дано следващият път да мога да се включа,ако ме искате де Тебе имаме да те черпим, така че не се ослушвай, а идвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #36 Отговорено 19 Май, 2009 Това е супер колеги, много добре сте си изкарали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове