Jump to content
Wardog

Изчезнаха ми половината светлини

Recommended Posts

Здравейте колеги, вчера ми казаха, че единият стоп не ми свети и реших да го сменя. Попитах из работата дали някой няма крушка с 2 светлини и тук ми беше грешката. Дадоха ми крушка, която в последствие се оказа, че не е такава каквато трябва да бъде (беше V21, а не Р21). Майната му на другото, ами и аз на доверие изхвърлих старата и сложих гадната, без дори да я погледна - смотаняк отвсякъде!!! Вечерта запалих колата и какво да видя - няма габарити, таблото не свети, като отворя врата не пищи че са включени светлините - с две думи няма нищо. Според мен (не че съм кой знае какъв разбирач) е изгорял бушон или два, тъй като след сменянето на неправилната крушка с правилна ми изчезна и габарита. Та... въпроса ми е знае ли някой кой е бушона за габаритите или да ги свалям един по един и да ги гледам. И по-важното - има ли вероятност да не е бушон, а нещо друго и съответно какво!? Благодаря Ви предварително за оказаната помощ!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

99 процента е бушон и на мен така ми спря всичко и смених един бушон и се оправи но аз ги прегледах един по един всички :unsure:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се впрягай. Сменяш предпазителчето и си 6. Виж тука:http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=19666661992 - 1995 Civic1992 - 1995 Civic * IN CAR * Printable, to keep in your carTail light/Instrument light/License light - това е твоя N 19

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...