P_Marinov 0 #1 Публикувано 7 Май, 2009 Здравейте, карам хонда прелюд от 93'та година 2300 кубика. Искам да попитам дали някой се е занимавал с монтиране на климатик на този модел и въобще за малко повече инфо - цени, монтаж, намиране и т.н. Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #2 Отговорено 7 Май, 2009 Става,няма проблем,но ти трябва пълен комплект свален от този модел.Има такива тук из форума цените са 500-700лв. Цената за монтажа +пълнене около 250-300лв.Но всичко е на пазарлък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
P_Marinov 0 #3 Отговорено 7 Май, 2009 Супер благодаря ти аз си представях по-нереални цени. А после дали ще има някакви проблеми с колата, защото четох подобни изказвания на някои места. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #4 Отговорено 8 Май, 2009 (Редактирано) Супер благодаря ти аз си представях по-нереални цени. А после дали ще има някакви проблеми с колата, защото четох подобни изказвания на някои места.Никакви проблеми няма да имаш Японеца е предвидил всичко Редактирано 8 Май, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #5 Отговорено 8 Май, 2009 Никакви проблеми няма да имаш Японеца е предвидил всичко Извинявам се предварително за намесването в темата на колегата... ама нали и аз съм меркалия за подобрения по камионаТака де, Пешо, горе-долу колко време отива за монтажа на климатика и стои ли още въпроса с невъзможното прехвърляне от десен на ляв волан? Лято идва все пак - започват жегите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #6 Отговорено 9 Май, 2009 (Редактирано) Да,от дясна дирекция ползваш много малко неща,за съжаление Стават :компресора+стойката му,кондензатора(радиатора е това отпред),ресивъра,инсталацията с релетата и бутона от таблото,за друго не се сещам Монтажа- за един ден си готов,може и половин ден,зависи от зависи На Сивик се монтира за 2-3часа ,ако няма проблеми някакви. Редактирано 9 Май, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове