Jump to content
P_Marinov

Монтиране на климатик

Recommended Posts

Здравейте, карам хонда прелюд от 93'та година 2300 кубика. Искам да попитам дали някой се е занимавал с монтиране на климатик на този модел и въобще за малко повече инфо - цени, монтаж, намиране и т.н. :tooth: Мерси предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става,няма проблем,но ти трябва пълен комплект свален от този модел.Има такива тук из форума цените са 500-700лв. Цената за монтажа +пълнене около 250-300лв.Но всичко е на пазарлък :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер благодаря ти :tooth: аз си представях по-нереални цени. А после дали ще има някакви проблеми с колата, защото четох подобни изказвания на някои места.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Супер благодаря ти :unsure: аз си представях по-нереални цени. А после дали ще има някакви проблеми с колата, защото четох подобни изказвания на някои места.

Никакви проблеми няма да имаш :) Японеца е предвидил всичко :) Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакви проблеми няма да имаш :unsure: Японеца е предвидил всичко :)

Извинявам се предварително за намесването в темата на колегата... ама нали и аз съм меркалия за подобрения по камиона!!!Така де, Пешо, горе-долу колко време отива за монтажа на климатика и стои ли още въпроса с невъзможното прехвърляне от десен на ляв волан? Лято идва все пак - започват жегите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да,от дясна дирекция ползваш много малко неща,за съжаление :D Стават :компресора+стойката му,кондензатора(радиатора е това отпред),ресивъра,инсталацията с релетата и бутона от таблото,за друго не се сещам ;) Монтажа- за един ден си готов,може и половин ден,зависи от зависи ;) На Сивик се монтира за 2-3часа ,ако няма проблеми някакви.

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...