Jump to content
frujin

Карайте Внимателно!

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колегата Oto Kluge пусна това в един негов пост. Аз обаче правя нова тема с мъглявата надежда за "sticky" тъй като ми се струва доста уместно. Ето пак линк към клипчето:

http://vbox7.com/play:9a8a912e

На тези които не им се вярва, ще кажа че разбирам от физика и механика достатъчно за да знам че това което видяхте на филмчето е абсолютната истина. Така че ... умната! :(

Редактирано от frujin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала за темата,както и за предната за високата скорост.Преди 3 дена ходих до Бургас( от пловдив съм) и се нагледах на невероятно глупави постъпки и изпреварвания.Най-вече в отсечката Стара Загора-Карнобат.Таткови синчета с Х5 си мислят че все едно карат танк!Така че още един път БРАВО ЗА ТЕМАТА.Ако мога да си позволя да цитирам човека написал следното(съжалявам че не съм обърнал внимание кой съфорумец е):ПЪТИЩАТА НЕ СА ПИСТА!В БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО ПИСТИ ЗА ДА ИЗПРОБВАТЕ ВАС И АВТОМОБИЛИТЕ СИ"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

В off-topic има две теми за последиците от скоростта! Следващият път преди да пуснете нещо вижте дали някой не го е пуснал преди десет дни! И това точно клипче го има и в двете теми!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...