Jump to content
automotive

Бургас-София

Recommended Posts

Немаш представа от подобни науки нали по реално щеше да е разликата да е 7-8 километра при спиране но 27 па тоа калъф я е пуснал по енерция тая а другио хитрец леко е пипнал сопките . А реално би било и двамата да спрат все пак виждат камиона на около 100 м а не на 10м примера е доста преекспониран а за колегата с бързата баничарка надявам се никога да не го пробва пак :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комустически книжки казваш :( Ако нямаше обички по ушите може би щях да се опитам да ти обясня по-подробно някои неща, но очевидно наръчника, за който говоря, така безмислостно минава в графа "Комунистическо творчество", че ми се струва идиотски безсмислено да обяснявам, че физика и механика нямат нищо общо с комунизма, за който ти не знаеш практически нищо. Най-малкото, защото си ходил прав под масата, когато са се случили ноемврийските събития от 1989 г. :) Да, Красимире, нЕмам ни най-малка представа от физика и механика. НЕмам идея нито от скорост, нито от спирачен път. Гледам обаче не си разбрал, че иде реч за 60 и 65 МИЛИ в час. Прекалено много вярваш на субтитрите, без да обръщаш внимание на детайлите. Прекалил си и с четенето на коментарите отдолу. Ако хората бяха ясновидци и виждаха нещата толкова отдалече, повярвай ми, катастрофи в тая държава нямаше да има. Дават ти пример не за да ти насадят мислене, а да ти отворят очите. Ако набираш от 0 до 100 за 8 секунди, това далеч не означава, че от 100 до 0 спираш пак за толкова. Отношението скорост/спирачен път не е пропорционално. От 100 до 0, ако спреш за 40 метра, това не означава, че от 200 до 0 ще ти е 80. Но мен не ме слушай - физиката и механиката не са ми силни страни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре и с колко ще се увеличи кинетичната енергия на едната кола спрямо другата и да намалее спирачното усилие на същата за да даде 50% разлика едната нещо като че ли има попътен вятър а другата насрещен може и тая с по-високата скорост да има повече багаж примерно 200кг ;) а и не е нужно да си ясновидец за да видиш излизащ камион на километри прав път с подобни нереални видеоклипчета не ми отварят очите а заблуждават аудиториятано не мисля повече да споря това си е мое мнение :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обички викаш, дажи и топченца имам, но нека не издребняваме. Може на много места да съм ходил, но не се отнасяйте така остро с хората, защото не ти прилича на годините. И така като гледам си голям фен на тази книжка, ами направи и ново издание. И стига с тази физика, за да си шофьор и да преценяваш не ти трябва да изчисляваш постоянно, а да мислиш и вече идва разликата кой как мисли. Незнам ти като караш постоянно ли изчисляваш?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Аз предлагам да сложим край на поредната форумна драма! Понеже през почивните дни не съм имал достъп до форума нещата казани и написани тук ще оставя без последствие.П.С. Прочетох че на няколко пъти ме цитираха в тази тема, все още не съм станал класик че да ме цитират, а и тази тема няма нищо общо с това което сте цитирали от темата за Нисана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...