Jump to content

Recommended Posts

Здравейте! Днес изкарах колата за едно кръгче, понеже напоследък много рядко я кара някой. Всичко си беше наред. Точно когато я паркирах и врътнах ключа за да я загася, нещо изхърка. Утре ще отворя да погледна ремъците, понеже инструментите ми не са в мен в момента. Въпроса ми е, ако е ремък (за което съм почти сигурен), тези модели нямат ли някакви защити? Ако имат, каква е точно тя и какви може да са евентуалните щети по колата, в най-лошия вариант? Странно е, че точно в момента, в който я загасих това изхърка, не по-рано, докато я карах. Повече не пожела да запали, но и не я мъчих много, само завъртях още веднъж ключа, но ефекта беше нулев. Знам по принцип, че ако е ремък, не трябва да се мъчи после да се пали, защото става по-зле. Приемам всякакви мнения. Колата е тази от инфото ми, англичанка след фейслифта.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за въртенето си прав,но я погледни най-добре какво е и тогава ще се види,че сега пак "ще вадим да хвърляме бобец" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за въртенето си прав,но я погледни най-добре какво е и тогава ще се види,че сега пак "ще вадим да хвърляме бобец" :)

Хахаха okay ;) Като има развитие по темата ще драсна. Ако може само някой да даде някакво инфо за тези защити, че ми е интересно. Четох някъде из форума преди година, но не мога да открия темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ем дизелте май нямат,но подчетравам,че не съм сигурен на 100 %.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ем дизелте май нямат,но подчетравам,че не съм сигурен на 100 %.

Ами общо взето голяма излагация. Нищо общо с ремък. Не съм обърнал внимание, че точно преди да я загася, компютъра просто е решил да не разпознае ключа. Не знам обаче как този момент е съвпаднал с момента, когато колата се гаси :) Anyway, всичко е наред. След като разбрах, че проблема е в ключа се потормозих, докато компютъра взе, че реши, че това е ключа и аджиба запали. Ако решат модераторите да изтрият темата. Извинявам се. Малко прибързано постнах.Лека вечер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, няма нищо лошо да потърсиш помощ от колегите от форума, дори и да не си сигурен за проблема си. И все пак най- важното, е че колата е наред. Дано онова прищракване да не е било нещо сериозно. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, няма нищо лошо да потърсиш помощ от колегите от форума, дори и да не си сигурен за проблема си. И все пак най- важното, е че колата е наред. Дано онова прищракване да не е било нещо сериозно. :)

Да, дано прищракването да не е нещо особено. Аз за това се замислих, но колата си върви както винаги. Няма някакви странни звуци или тракания. Все пак ми е интересно ако се скъса ремък има ли нещо, което може да предотврати до някаква степен щетите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...