stanislav_stz 8 #1 Публикувано 2 Май, 2009 Здравейте! Днес изкарах колата за едно кръгче, понеже напоследък много рядко я кара някой. Всичко си беше наред. Точно когато я паркирах и врътнах ключа за да я загася, нещо изхърка. Утре ще отворя да погледна ремъците, понеже инструментите ми не са в мен в момента. Въпроса ми е, ако е ремък (за което съм почти сигурен), тези модели нямат ли някакви защити? Ако имат, каква е точно тя и какви може да са евентуалните щети по колата, в най-лошия вариант? Странно е, че точно в момента, в който я загасих това изхърка, не по-рано, докато я карах. Повече не пожела да запали, но и не я мъчих много, само завъртях още веднъж ключа, но ефекта беше нулев. Знам по принцип, че ако е ремък, не трябва да се мъчи после да се пали, защото става по-зле. Приемам всякакви мнения. Колата е тази от инфото ми, англичанка след фейслифта.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 2 Май, 2009 за въртенето си прав,но я погледни най-добре какво е и тогава ще се види,че сега пак "ще вадим да хвърляме бобец" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #3 Отговорено 2 Май, 2009 за въртенето си прав,но я погледни най-добре какво е и тогава ще се види,че сега пак "ще вадим да хвърляме бобец" Хахаха okay Като има развитие по темата ще драсна. Ако може само някой да даде някакво инфо за тези защити, че ми е интересно. Четох някъде из форума преди година, но не мога да открия темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 2 Май, 2009 ем дизелте май нямат,но подчетравам,че не съм сигурен на 100 %. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #5 Отговорено 2 Май, 2009 ем дизелте май нямат,но подчетравам,че не съм сигурен на 100 %.Ами общо взето голяма излагация. Нищо общо с ремък. Не съм обърнал внимание, че точно преди да я загася, компютъра просто е решил да не разпознае ключа. Не знам обаче как този момент е съвпаднал с момента, когато колата се гаси Anyway, всичко е наред. След като разбрах, че проблема е в ключа се потормозих, докато компютъра взе, че реши, че това е ключа и аджиба запали. Ако решат модераторите да изтрият темата. Извинявам се. Малко прибързано постнах.Лека вечер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #6 Отговорено 2 Май, 2009 Колега, няма нищо лошо да потърсиш помощ от колегите от форума, дори и да не си сигурен за проблема си. И все пак най- важното, е че колата е наред. Дано онова прищракване да не е било нещо сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #7 Отговорено 2 Май, 2009 Колега, няма нищо лошо да потърсиш помощ от колегите от форума, дори и да не си сигурен за проблема си. И все пак най- важното, е че колата е наред. Дано онова прищракване да не е било нещо сериозно. Да, дано прищракването да не е нещо особено. Аз за това се замислих, но колата си върви както винаги. Няма някакви странни звуци или тракания. Все пак ми е интересно ако се скъса ремък има ли нещо, което може да предотврати до някаква степен щетите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 2 Май, 2009 Няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове