Guest bobo21 #1 Публикувано 30 Септември, 2005 На 29.09.05 г., около 15.00 ч, на бул.”Драган Цанков” на паркинга на ПИБ , строителна машина/валяк/, с водач А.И. на 44 години, при самопотегляне се спира в л.а.”Хонда”, управляван от А.И. на 27 години.От ПТП е пострадал водача на л.а.”Хонда” , настанен в “Пирогов” с фрактура на ляв глезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 7 Октомври, 2005 Майкооо, къде е тоя нещастник да го хвана и да го спукам от бой, как може да сгази Хонда бе, това да не му е некой Голф или някой баварец? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #3 Отговорено 7 Октомври, 2005 пичове, какво ми се случи преди 3 дни -жалко че нямах фото да го документирам Наложи ми се да дърпам един закъсал голф с акорда ! :-)направо си умрях от яд че няма сега фотоматериял ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #4 Отговорено 14 Октомври, 2005 пичове, какво ми се случи преди 3 дни -жалко че нямах фото да го документирам Наложи ми се да дърпам един закъсал голф с акорда ! :-) направо си умрях от яд че няма сега фотоматериял ! <{POST_SNAPBACK}> Ако е бил черен голф двойка GTI с тъмни стъкла и пернишка регистрация си имал честта да теглиш най-бързата кола в света (справка форума на голфаджиите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #5 Отговорено 15 Октомври, 2005 пичове, какво ми се случи преди 3 дни -жалко че нямах фото да го документирам Наложи ми се да дърпам един закъсал голф с акорда ! :-) направо си умрях от яд че няма сега фотоматериял ! <{POST_SNAPBACK}> Случват се такива неща На мен преди повече от година май ми беше изгоряла бубината в делкото и ме тегли един приятел с Митсубиши, но щеше да ме тегли един друг с Голф ако не го бях намерил първия Недейте да ги взимате толко навътре тези неща, преди всичко сме хора, а коя колко малко се чупи няма толко голямо значение. Истината е, че това ми е единствената повреда за всичкото време дето си карам Сивика, ама мен ме теглиха, а не Голфа дето иначе доста по-често се чупи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове