Jump to content
honde

Хонди с десен волан. Обръщане на волана

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте започвам тази тема понеже напоследък нашумя вноса на автомобили от Англия поради очевидната им по ниска цена. Аз като фен и собственик на Акорд също мисля да се сдобия с новия модел Акорд които в БГ втора ръка е в порядъка на 16 - 20 хил. лв, а в Англия може да се купи за 3-4 хил. паунда което прави 7-9 хил. лева. Очевидно е, Очевидно е, че е опасно да се кара автомобил с десен волан у нас, но все пак....Споделете вашите мнения относно вноса на автомобили от Англия с десен волан.Възможностите и цени за евентуално обръщане на управлението от дясно към ляво.И други свързани с темата.

Редактирано от honde

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето в тази ТЕМА има много коментари за и против десните волани..... чети на воля :) Няма смисъл от нова тема :lol:

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ManiaK, чети какво пише човека, не го отсвирвай така бързо! Човека не пита дали сте против или за десните волани, а дали може да се направи от дясно в ляво. :lol:Ам... до колкото знам, моя модел хонда 92-95 Civic може да се преправи от дясно в ляво и обратното. Но за него, считайки, че е проста машинка в сравнение с нов акорд. За да се направи за моята кола се изисква да се купи ламарината, която разделя купето от двигателния отсег, след това кормилната уредба, таблото, да се обърнат казанчетата и маркучетата под капака и кво ли още не. Считам, че е възможно сигурно, тъй като в тоя живот всичко може, но спроред мен ще ти легне още 10 000... само предполагам де...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обръщането на волана ще струва колкото колата(минимум).Или си караи с десен или не си купувай,ако мислиш за обръщане на волана.Не е толковапросто,както се носят слухове че за 2000лв ше ти го сменят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ManiaK, чети какво пише човека, не го отсвирвай така бързо! Човека не пита дали сте против или за десните волани, а дали може да се направи от дясно в ляво. :lol:

Последното нещо което съм искал е да отсвиря.... точно обратното!!! Погрешно сте ме разбрали...

Той е написал:

...Споделете вашите мнения относно вноса на автомобили от Англия с десен волан.....И други свързани с темата...

в темата видях че има доста мнения точно по тази тема както позитивни така и негативни!

А относно обръщането на волана ... на дали някой може да се нагърби с това да ти каже че със сигурност ще стане и ще ти струва примерно 5 или 7лв! Ти правелно си написъл че има модели на които ако тръгнеш да обръщаш волана (ако въобще намериш всички неоходими части за това) ще излезе колкото самата кола!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обръщането на волана ще струва колкото колата(минимум).Или си караи с десен или не си купувай,ако мислиш за обръщане на волана.Не е толковапросто,както се носят слухове че за 2000лв ше ти го сменят

Е чак колкото колата няма да му струва, но няма да е и 2000 лв.Около 3-4000 лв. ляга обръщането, според това - за какви пари ще намери частите....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...