Jump to content
Essential

Проблем с осветлението !?!

Recommended Posts

Здравейте колеги,след като ми изгасна левия фар се оказа, че буксата ми е нагоряла и не дава хубав контакт. Махнах буксата и включих кабелчетата посредством кабелни обувки направо към фара. Беше ми изгорял и един бушон и на дълги светеше само единия фар. Смених бушона....вечерта като се качих в колата таблото ми се светеше нямаше звук при отворена врата и запалени фарове, нямах габарити на фаровете номера не светеше както и заден десен габарит(стоповете светят и 2та). Проверих бушоните, здрави са..смених си крушките на габаритите и на номера и пак нищо.... Къде да търся проблема ??!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да нямаш бушони и на друго място?????имаш явен проблем с елинсталацията.щом са ти здрави бушоните провери си релетата-отива ли до тях ток,имаш ли маса и тн.явно проблема не е в осчето за светлините,щом имаш стопове(ако не ти светят само стоп светлините де,щото те се управляват от стоп машинката).ако нямаш отзад габарит,мигачи и пр може да си провериш и лосчето за фаровете.но и на номера щом няма никой,не знам.и там светва при пускане на габарити и фарове,тъй ,че бушони,релета,лосче за светлини(може да наместиш буксата,може да го отвориш и почистиш контактите му).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде е релето, през което минават габаритите и осветлението на таблото ??!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...при погрешно поставяне на плеар на стария ми Сивик се получи така беше бушон под волана вдясно всики признаци показват това ппри мен не светеха същите неща ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще погледна там при мен плейъра си свири вече 3та година и нямах проблем но знам ли може някъде нещо да съмн окъсил. Благодаря за информацията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е за триене намерих проблема. Едната крушна на задните габарити беше счупила едната си пъпчица и не даваше хубав контакт и от там всичко....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...