Essential 9 #1 Публикувано 30 Април, 2009 Здравейте колеги,след като ми изгасна левия фар се оказа, че буксата ми е нагоряла и не дава хубав контакт. Махнах буксата и включих кабелчетата посредством кабелни обувки направо към фара. Беше ми изгорял и един бушон и на дълги светеше само единия фар. Смених бушона....вечерта като се качих в колата таблото ми се светеше нямаше звук при отворена врата и запалени фарове, нямах габарити на фаровете номера не светеше както и заден десен габарит(стоповете светят и 2та). Проверих бушоните, здрави са..смених си крушките на габаритите и на номера и пак нищо.... Къде да търся проблема ??!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 30 Април, 2009 да нямаш бушони и на друго място?????имаш явен проблем с елинсталацията.щом са ти здрави бушоните провери си релетата-отива ли до тях ток,имаш ли маса и тн.явно проблема не е в осчето за светлините,щом имаш стопове(ако не ти светят само стоп светлините де,щото те се управляват от стоп машинката).ако нямаш отзад габарит,мигачи и пр може да си провериш и лосчето за фаровете.но и на номера щом няма никой,не знам.и там светва при пускане на габарити и фарове,тъй ,че бушони,релета,лосче за светлини(може да наместиш буксата,може да го отвориш и почистиш контактите му). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 2 Май, 2009 Къде е релето, през което минават габаритите и осветлението на таблото ??!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 3 Май, 2009 ...при погрешно поставяне на плеар на стария ми Сивик се получи така беше бушон под волана вдясно всики признаци показват това ппри мен не светеха същите неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #5 Отговорено 3 Май, 2009 Ще погледна там при мен плейъра си свири вече 3та година и нямах проблем но знам ли може някъде нещо да съмн окъсил. Благодаря за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #6 Отговорено 3 Май, 2009 Темата е за триене намерих проблема. Едната крушна на задните габарити беше счупила едната си пъпчица и не даваше хубав контакт и от там всичко.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове