Jump to content
H22_turbo_Vtec

Някой да е сменял амортесъор

Recommended Posts

Сивик хеч 6 ген японка!!!Днес ходих да ми гледат ходовата част, че нещо чукаше отзад в ляво.Прогнозата е тампон на амортесъора горе на чашката.Въпроса ми е.Продават ли се?Колко пари?Как става смяната?Ако не алтернативи.Проблема е, че ако купя цял амортесъор не се знае дали няма да остане на криво колата понеже незнам дали съм със сток амортесъори.Много е твърда и свалена.http://www.bgphoto.net/photos/35940/o633765517967656250.jpghttp://www.bgphoto.net/photos/35940/o633765518406875000.JPGДали ще станат от 5 ген амортисъорите.Ако някой продава да дава предложения с цена.Най-доброто което може да стане да има някой колега, който си е сменял изтъвал амо.. с здрав тампон и да ми го подари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега свали амортисьора и свалете пружината да се уверите със сигурност - може и на тампона нищо да му нема - а пружината да се е счупила - хем ще се увеите и дали не е от амортисьора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е прожината.Някой да има тампон или да знае каде се продават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж по моргите или си пусни тема :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам 50 поста и поради това удоволствие ще стоя с раздрънкан сивик.Днес един искаше да го гледа добре, че не си направи завойче.Аз мисля, че трябва да се променят тия правила.Все пак всеки има изгода, дали ще продаде нещо или ще купи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

ЩЕ го напиша за последен път защото когато се променят правилата, не четете ами само бучите защо се променят правилата! Всички потребители независимо дали имат или нямат 50 поста могат да пишат в разделите "Купува части и аксесоари", "Сервизи и Магазини" и "Поръчки от чужбина"! Но това никой не го е прочел, ама никой! За изгодата ще си премълча, както и за това че веднъж вече си баннат! За това чети преди да напишеш нещо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...