I_V_O 6 #1 Публикувано 28 Април, 2009 (Редактирано) От 1-ви до 6-ти , ще бъда във Варна ... Ще се радвам , ако мога да се видя с морската част от сектата Определено има , какво и кой да се види От толкова години , някои известни личности от там съм ги чувал смо по телефона , като си пращаме някоя и друга част Може да направим една треноровка за националната Редактирано 28 Април, 2009 от I_V_O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #2 Отговорено 28 Април, 2009 Иво, заповядай на месечната среща в неделя. http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry317758 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #3 Отговорено 28 Април, 2009 Перфектна идея мерси за поканата ... ще следа темата и дано имам възможност да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 28 Април, 2009 Дано успееш да дойдеш да видим Type-S-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #5 Отговорено 29 Април, 2009 !!! аргх! #$^#%^ !!! Аз ще съм в Ловешко за празниците и няма да мога да дойда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове