stanchevvv 67 #1 Публикувано 25 Април, 2009 айде момчета направих 20 години и празнувам с приятели , наздраве и на вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 25 Април, 2009 Жив и здрав и наздраве! И умната ей, ако не може и русата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #3 Отговорено 25 Април, 2009 хах колега да беше изчакал можеше да те поздравят Иначе наздраве ,жив здрав и много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #4 Отговорено 25 Април, 2009 ама аз не съм се занимавал да попълвам кога имам рд пък и сега ми е кеф и пийвам и за това ви пиша НАЗДРАВЕ благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 25 Април, 2009 колега наздраве и от мен ,но това със не ми се занимава...... малко несериозно звучи Добре е веки да си попълва данните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #6 Отговорено 25 Април, 2009 ок приемам критиката ще го попълня сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #7 Отговорено 28 Април, 2009 Е те това е приказка!Хайде наздраве жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 28 Април, 2009 Жив и здрав да си, това е една чудесна възраст. Радвай се на всяка секунда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #9 Отговорено 28 Април, 2009 Честито!Пожелавам ти здраве и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове