pesho2 0 #1 Публикувано 23 Април, 2009 След "умело" затягане на гайка с гайковерт от един гумаджия се съсипа резбата й и задното ми колело се държи на 3 гайки. Попитах в доста магазини по Цар Симеон и Хр. Ботев в София и никъде нямаше. Ако някой колега знае нека да ме светне от къде да се снабдя в София. Размерът е 19. Снимка:http://img411.imageshack.us/img411/8311/dscn0655.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 23 Април, 2009 Купуваш си 4 секретни и си решаваш проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 23 Април, 2009 Колега winx препоръчай от къде че и аз си търся, но да са качествени. Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #4 Отговорено 23 Април, 2009 Колега winx препоръчай от къде че и аз си търся, но да са качествени. Мерси.Ми аз си ги взех моите от Маргела в Младост.Те са от 24 лева имаше и от 40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #5 Отговорено 23 Април, 2009 виж в багажника ти на колата при кита с инструменти.На мене ми сваляха гумите в Белград и една гайка ми изчезна и в багажника си намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #6 Отговорено 23 Април, 2009 Купуваш си 4 секретни и си решаваш проблема Въобще не смятам да слагам секретни, защото, мое мнение: ако някой пед...с реши да ми свали колелото с нормалните гайки, ще го свали и ще я отнесе, а ако имам една секретна гайка, той ще се сети, че ключът за нея е в колата и какво: чупи прозореза, отваря багажника, взема секретния ключ и сваля гумата. Ядовете са тройно по-големи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #7 Отговорено 23 Април, 2009 ако беше писал от къде си,щеше да ти подаря една гайка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #8 Отговорено 23 Април, 2009 На мен ми продадоха една в сервиза/магазин на Черни Връх след околовръстното в ляво, не съм сигурен как се казва. Цената беше 2 лв. Но все още издирвам една секретна такава : http://www.honda-access.com/jsp/accimages/268/492/2.JPGАко някой случайно има непълен комплект и му се разделя с една... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #9 Отговорено 23 Април, 2009 ако беше писал от къде си,щеше да ти подаря една гайка Полицай, написал съм, че търся в София! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #10 Отговорено 23 Април, 2009 Ако не си намерил , прати ми адрес на лични , утре ще ти изпратя 2,3 гайки подарък да имаш и резервни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #11 Отговорено 23 Април, 2009 Колеги, благодаря ви на всички, с BOSS'HOGG ще решим проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #12 Отговорено 24 Април, 2009 гайките за не-оригинални хонда джанти са с конусовиден профилгайките за оригинални хонда джанти, железни или алуминиеви (с железни легла за гайките са) са с полусферичен профилвъпреки че лесно могат да бъдат заменени, е добре да не се бъркат, че се разбива леглото на джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #13 Отговорено 25 Април, 2009 (Редактирано) гайките за не-оригинални хонда джанти са с конусовиден профил гайките за оригинални хонда джанти, железни или алуминиеви (с железни легла за гайките са) са с полусферичен профил въпреки че лесно могат да бъдат заменени, е добре да не се бъркат, че се разбива леглото на джантите Magnum, тази конусовидна ли е и ако сложа полусферични вредно ли ще е? http://img19.imageshack.us/img19/9628/dscn0656w.jpg http://img22.imageshack.us/img22/8826/dscn0659z.jpg Редактирано 25 Април, 2009 от pesho2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #14 Отговорено 25 Април, 2009 От това което аз виждам е конусовидна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #15 Отговорено 28 Април, 2009 Колеги, благодаря ви на всички, с BOSS'HOGG ще решим проблема! Наистина решихме проблема, а на BOSS'HOGG желая хиляди безаварийни километри! И на всички съфорумци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове