Guest BOGIE #1 Публикувано 10 Март, 2004 (Редактирано) Не ми е особенно ясно защо трябва да пишем на кирилица, то е хубаво да си спазваме традициите да бъдем националисти и да се гордеем с това но, защо не оставим да хората да пишат на кои както му е удобно КАДЕ е чудото голямое те тва не разбирам Редактирано 10 Март, 2004 от BOGIE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 10 Март, 2004 Идеята е форума да изглежда по-подреден и хубав на вид Един от начините това да стане е като се пише на КИРИЛИЦА - все пак живеем в БГ и да се пишат думи на Балгарски език но на ЛАТИНИЦА - някакси е....глупаво. В много от случаите човек се чуди какво е написано с тези латински букви.Аз по принцип по разните чатове пиша почти винаги на латиница - по-лесно е, не се вглежда човек за правописни грешки и т.н. Но тук във форума е по-официално и се използва за "по-отбрани" неща да се пише, този форум се чете и от много непознати хора и ако форума е по-прегледен на вид, като се пише на кирилица създава по-добро впечатление на тези които са пръв път влизат тук Незнам, поне Аз така го разбирам Общо взето - това е идеята . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #3 Отговорено 10 Март, 2004 аз напълно подкрепям АДХ-Хонда ! все пак съгласете се , че понякога стават много странни интерпретации в четенето и писането на латиница- "Жена на табло" и "Zena na tablo" a и някък по -лесно се чете ,когато е на кирилица. Аз съм ЗА кирилицата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackmary #4 Отговорено 10 Март, 2004 (Редактирано) сетих за интерсна дискусия в клуб готварство една жена питаше как се прави "pechena putka" и разбира се интерпретаций и отговори много : питка ли е това , патkа ли е,пуйка ли или си е баш пу.ка .. оказа се че пуйка с правописна грешка но на латиница бе трудно разбираемо Редактирано 12 Март, 2004 от blackmary Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nitro #5 Отговорено 11 Март, 2004 аз не живея в България ,но предпо4итам кирилицата ,мисля 4е това е много добра идея / форума е страхотен и това е едно от нещата които го правят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 11 Март, 2004 Хубаво е да пишем на кирилица, защото най-малкото е по-четливо и разбираемо. Не стават грешки и двусмислици. Аз да попитам колко време ви отнема прочитането на един пост на кирилица и колко на методиевица? Просто като го видя написан с тия яроглифи и ми се... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #7 Отговорено 12 Март, 2004 OK, има логика и сам за, но ще мие доста трудно докато свикна да печатам така , но в крайна сметка виждам и пложителното в това - ще имам възможност да се науча да печатам по бързо на кирилица.СОРИ за правописните грешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове