Guest paRADOx #1 Публикувано 17 Септември, 2005 (Редактирано) www.desktopmachine.com Ето нещо и от мен! Редактирано 17 Септември, 2005 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 17 Септември, 2005 Моите май съм ги поствал вече, но нищо, ще ги пусна и в тази тема за по-новите членове.Honda Accord 2.4 TypeS European Version - Wallpapers 1600x1200Honda Accord i-CDTi European Version - Wallpapers 1600x1200Honda Legend 2003 (Невероятна красавица!)Honda Integra TypeRHonda Civic 8G Concept Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #3 Отговорено 18 Октомври, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 18 Октомври, 2005 Тва от дясно ....прилича на моята ....опа...събудих се..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 19 Октомври, 2005 surr3a1, ти ли им облепва капаците?! базикам се, dude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #6 Отговорено 19 Октомври, 2005 хахах добре бате... аз бех... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 19 Октомври, 2005 ух малеееее това най-озад какво ли не бих направил, за да го подкарам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #8 Отговорено 19 Октомври, 2005 А не може ли да ръчна и трите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #9 Отговорено 19 Октомври, 2005 То и аз не сам Придирчив.... Която остане ще я взема аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #10 Отговорено 25 Октомври, 2005 (Редактирано) Абе дайте го на мене NSX-са и ще съм много доволен. Редактирано 25 Октомври, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #11 Отговорено 1 Ноември, 2005 ух малеееее това най-озад какво ли не бих направил, за да го подкарам <{POST_SNAPBACK}> абе аз бих ти казал какво не би направил , ама айде ще се въздържа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venan #12 Отговорено 23 Януари, 2006 Благодаря ти за което Demon! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
klimo 1 #13 Отговорено 30 Август, 2011 Надали има някой в тоя форум дето ще се намръщи на някоя от тези красавици ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #14 Отговорено 30 Август, 2011 Аман вече от форумна некрофилия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #15 Отговорено 30 Август, 2011 Ето и от мен: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #16 Отговорено 30 Август, 2011 (Редактирано) В този форум дали останаха нормални хора, които да четат преди да пишат и да влагат поне малко мисъл?! Тамън бях се обзаложил сам със себе си, че до 20:00 ч. тук ще цъфнат още снимки и другарят под мен не закъсня. Редактирано 30 Август, 2011 от user 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #17 Отговорено 30 Август, 2011 (Редактирано) Тези снимки са уникални: Има и други впечатляващи и ставащи за wallpaper -> Цък! Редактирано 30 Август, 2011 от sCoff 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #18 Отговорено 30 Август, 2011 Какво лошо има в това покрай всички безсмислени теми тук да има и една с читави тапети? Постове не се трупат. Що не вземете направо да го закриете тоя раздел? Четете си темата за сомнамбулите или някоя още по-безумна... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #19 Отговорено 30 Август, 2011 а бе ХЕИТЪРИ user и rulemaker няма ли да спрете да серете с тия минуси във всяка тема Водите класацията за хеитъри на форума... Кво лошо видяхте в поста на колегата че сте го нацъкали веднага Аман вече....аиде нацъкаите ся и на моя коментар няколко... да ви олекне на душичката 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #20 Отговорено 30 Август, 2011 Няма смисъл от дразги! Ето го моя wallpaper в момента: Само че е с по-добра резолюция! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #21 Отговорено 30 Август, 2011 (Редактирано) Ако не си забелязал, темата е от 2005-а! Идва някакъв, който най-вероятно се чуди къде да "заработи" заветните 50 мнения, изцвъква се с напълно безмислено изказване по тема - нека пак да напомня - приключила през 2005-а година и веднага я налазват скучаещи индивиди, които без да прочетат за какво става въпрос веднага плясват някакво мнение. Няма значение, че темата е стара и отдавна приключила, важното е, че той е видял картинки и край, трябва да сложи негови. Минус на първия повдигнал темата сложих заради безсмисленото му изказване в стара тема, на sCoff му сложих след като той ми сложи, според мен напълно неоснователно. А аз не знам каква класация водя, ти явно следиш нещата, та би ми било интересно да споделиш. Гледам междувременно и @Doomwisher се е изсрал, че и минус ми сложил. Редактирано 30 Август, 2011 от user 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #22 Отговорено 30 Август, 2011 Много се обясняваш нещо...ходи някъде вестникар да работиш! Виждам че не само той ти е сложил...явно ти невиждаш причината...както и да е,нямам намерението да си губя времето в излишни приказки Поздрави и късмет,дано станеш на първо място Всички ще се радваме... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #23 Отговорено 30 Август, 2011 А теб смислените и що-годе грамотно написани мнения те притесняват, нали? Повече няма да отговарям, надявам се да я заключат тази тема със скоростта с която изтриха неудобната им за платените изчезнали теми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #24 Отговорено 30 Август, 2011 (Редактирано) Какво значение има датата на първия пост? Подобна актуална тема така или иначе няма. Един човек да си хареса тапет за десктопа значи е имало смисъл от темата. Време е някой да я разчисти от глупостите или в краен случай да я заключи и да си останем без подбрани тапети на Хонда.Относно плюсчетата и минусчетата... ползвайте ги по предназначение. Това не ви е състезание. Преценил съм, че няма нищо градивно в мнението на user и за това съм го оценил так. За съжаление българина си българин, око за око...П.П. И пак с това трупане на постове! Тук постове май не се трупаха? Редактирано 30 Август, 2011 от sCoff 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове