2pac 5 #1 Публикувано 21 Април, 2009 Здравейте колеги! имам малък проблем....значи днес опитах да си сменя колана....обаче се оказа различен от оригиналния....оригиналния имаше някви букси(в последствие разбрах че са свързани кам SRS-a)които съответно изключих зада сваля колана.....видях че коланите са различни и си монтирах обратно оригиналния....но сега ми свети лампата на SRS.....разкачих отново всичко за да видя дали съм свързал буксата на колана правилно....всичко се оказа ОК.....зглобих всичко обратно.....запалих и пак си свети.....пробвах да махна грешката както някои колеги бяха споменали в форума....но без успешно(май аз немога да го направя)...и вапросчето ми е какво точно е станало.....компютара ли дава грешка?и ако е така каде да отида да ми я из4истят.....играе ли няква роля за самия SRS тва че свети лампата на таблото......и дали ще може да се махне грешката или проблема е доста по сериозен??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2pac 5 #2 Отговорено 21 Април, 2009 кво да правя хора помогнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #3 Отговорено 21 Април, 2009 В Бултрако ще ти я изгасят,но сигорен ли си ,че прочете темата- http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=37 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Светльо 0 #4 Отговорено 22 Април, 2009 Единственото което мога да ти препорачам е да отидеш в хонда и там да питаш какво е станало.Там имат компутър ще ти я вържат и щети кажат точно кво ти е.Ще ти струва обоче 36лв. закачането.Сервиза се намира на пазарджишко шосе между ПУ и техно маркет европа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2pac 5 #5 Отговорено 22 Април, 2009 да знам каде е но ще ходя в BOSH че там било по евтино.....за 15 кинта чистят грешки от компютара....казаха ми че щом съм махнал буксата и сам дал на контакт компютара усеща проблема и го записва като грешка...след това и да сложа буксата грешката остава.... иначе благодаря много за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 22 Април, 2009 Колегата Царев по-горе писа ама вие бързате да си давате парите.Прочети това: SRS: Чистене на грешки без да даваме 20лвАко пък не си уверен да направиш горната проста процедура пак можеш да си я закараш в сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2pac 5 #7 Отговорено 23 Април, 2009 Колегата Царев по-горе писа ама вие бързате да си давате парите.Прочети това: SRS: Чистене на грешки без да даваме 20лвАко пък не си уверен да направиш горната проста процедура пак можеш да си я закараш в сервиз.e да ма не ставало....В Пловдив ходих на 4-5 места и никой не можа да я изчисти....казаха ми че точно след '99 тези неща се правели по различно и не ставало по този начин....което малко ме самняваше....но все пак прежалих 36 кинта и отидох в Бултрако....там пак ми казаха че тва се прави но не в жълтата букса ами някаде другаде.....но естествно там ме закачиха и кихнах 36 лева.... ама кво да се прави...поне сега всичко е ок.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове