Jump to content
no1else

Въпроси към колегите от Шумен :)

Recommended Posts

Здравейте колеги ;) от близо седмица съм вече в Шумен и много ме радва, че тук 5ген хеч е доста често срещано явление ;) Имам обаче няколко въпроса към вас. 1. Има ли някакъв сервиз който да се занимават предимно с Хонда или колега с гараж и инструменти или нещо подобно. В Русе имах приятел на когото носех самурайчето при нужда...имах си гараж с инструменти и всичко необходимо, но тук трябва да търся алтернативи. Имам в нас няколко полиуретанови тампона за задницата които така и не сложих, имам за смяна външно каре и такива неща...мога да се справя и сам, но при липсата на инструменти нещо елементарно се превръща в голям проблем. 2. Има ли в Шумен магазин от който е препоръчително да пазарувам части (нещо унифицирано за японски автомобили или някакво представителство на Хонда) ? Вие от къде пазарувате ?3. Къде в Шумен могат да ми сменят фолиото на задните стъкла и лентата на предното (понеже моите вече не приличат на нищо)?4. Предното ми стъкло е спукано заради един бесен шофьор на ТИР....когато купя ново къде могат да ми го сменят? Имате ли идеи дали е лепено както задните или си е нормален монтаж (държи го уплътнението) ?Благодаря Ви за отделеното време и предполагам следващият месец ще се запознаем на паметника ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сърдечно благодаря за отговорите колеги....ще си купувам карета от Русе значи и ще си ги слагам там. За толко дни никой не каза от къде пазараувате или някакъв свестен сервиз в тоя град.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сърдечно благодаря за отговорите колеги....ще си купувам карета от Русе значи и ще си ги слагам там. За толко дни никой не каза от къде пазараувате или някакъв свестен сервиз в тоя град.....

приятел ако имаш път към русе и някого от които си вземаш части там си пазаруваи там.Относно ремонтите,повечто съфорумци си правят ремонтите сами.А сервизи има ако искаш мога да те насоча към един от когото няма да се оплачеш от ремонт стига да са ти качествени частите естествено.Аз лично стигнах до извода че трябжа да си купувам части само от Бултрако Варна за да знам че карам със 100% оригинални части.Сервиза се намира на ул.Генерал Скобелев от моста като тръгнеш в посока към сестринското по баира в дясно.Точно зад читалище Пробуда(Екипе).П.С ако имаш време ела в неделя на паметника в 13.00 часа Може да се видим ако доде някои на срещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

здравейте,и аз съм от шумен,не карам японско за момента но съм голям фен на марката.Преставителство на японски автомобили има на изхода на града за бургас(след примеск,в дясно от пътя),мисля да беше на нисан.Точно определен сервиз за хонда не съм чувал и виждал да има.Иначе има свестни сервизи кадето и цените не са лоши.За части също няма магазин само за японско или нещо такова.Знам че в ауто + продават разни части,на добри цени,в наличност.Ти от колко време си в града и какво те води в Шумен :rolleyes:

Редактирано от Nile

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от много години карам японски автимобили , пазарувам от Камен , магазинът му се намира до кафене " Чакъла" т.е зад него . Това се намира до поликлиниката . Няма да се разочароваш тел на Камен Бонев - 0886737614 ; 0897645142Успех !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от много години карам японски автимобили , пазарувам от Камен , магазинът му се намира до кафене " Чакъла" т.е зад него . Това се намира до поликлиниката . Няма да се разочароваш тел на Камен Бонев - 0886737614 ; 0897645142Успех !

Да знам за кое място ми говориш ;) Дано и другите колеги да са разбрали,ако имат затруднения да пишат на лично

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...