Jump to content
Plamen62

Газова уредба за Cr-v

Recommended Posts

Здравейте колеги малко акъл за газова уредба на CR-V 2000сс 128кс.Каква да бъде и къде да я сложа за София. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с газов инжекцион Zavoli,досега близо година нямам оплаквания. :thumbs1: Бутилката е монтирана под масичката,неудобството е,че крикове и др.такива се търкалят из багажника.За София -не знам къде ги монтират.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги малко акъл за газова уредба на CR-V 2000сс 128кс.Каква да бъде и къде да я сложа за София. Благодаря

аз сам съм с обикнобена газова lovato и нямам никакви проблеми 9.8 избанградско 12 градско 620 лв в фобоса и ботилка под масичката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз сам съм с обикнобена газова lovato и нямам никакви проблеми 9.8 избанградско 12 градско 620 лв в фобоса и ботилка под масичката
И аз съм така,но ми харчи повече.Сигурно щото е 147коня.За газовата,Омбрето ме наплаши,че тези мотори не са за газ.Изгаряли им леглата на клапаните за около 100 000км.Така че консултирай се преди да я слагаш. Редактирано от toniemi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чай са и аз да те Уплаша :)Тази кола не е за пълно каско. изгарят ти парите ако нищо не се случи :PЯ стига глупости.Бацай газовата и си купи една глава след 100 000км ако колата е още твоя със спестените 7-8 000лв

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

паааааааааааааааааааааааааааак се почнап.п.сложи си изпарителя в жабката че да ти понамирисва и да те подсеща да си правиш по често реглаж на клапаните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За CR-V има две неща който да се спазят: Изпарителя се поставя последователно на водната магистрала и инжекторите да бъдат RAIL-Orange (1.5 ома за времна мин. ~1.5 - 2 мс. ). Препоръчително е и да има омаслителя на Фобус за този модел. Иначе ще има приказката "Иначе здравия двигател..."Charlie

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ICOM JTG2800лв в БГ (София)Газов инжекцион в течна фаза на впръскване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не слагайте газ на тия коли, не стават. (личен опит с газов инжекцион)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... Бутилката е монтирана под масичката,неудобството е,че крикове и др.такива се търкалят из багажника.За София -не знам къде ги монтират.

-OFF TOPIC-Бате Емчо - купи си един органайзер за багажник и няма да ти се търкалят разни неща из багажника !!!Нещо от сорта на това:http://www.emagazin1.bg/index.php?option=c...7&Itemid=34или това:http://www.azola.bg/product.php?p=6945Продават и в Практикер подобни.По въпроса за газ на CR-V ще се въздържа от коментар. Лично за себе си съм решил да не рискувам на този етап. Редактирано от 100NX Golf Destroyer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...