Jimmy 0 #1 Публикувано 19 Април, 2009 Честит рожден ден на всички! Пожелавам ви много здраве и рок, повече усмивки и ток Ръсти а на теб специално ти пожелавам малко ъпгрейд Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 19 Април, 2009 И аз се присъединявам към пожеланията към Ръсти!ЧРД и на останалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #3 Отговорено 19 Април, 2009 ръсти честит рожден ден - жив и здрав да си и хондата да лети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 19 Април, 2009 Благодаря ви много !Да ви се връщат пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 19 Април, 2009 Айдеееее Тошееее .. одърте баце .. пичките нема да ти връзват !! Шшшшш жив и здрав и да почерпиш себе си с едно качествено пиене ! Нал знаеш кфо казват шубраците за пиенето и е@ането ! ....партииииии ... гоу гоу гоу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 19 Април, 2009 ей баце голям порасна и ти. за малко да ме стигнеш. Айде жив и здрав, много кинти и много ръчни да опъваш. и некое S2000 скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 19 Април, 2009 (Редактирано) Ръсти баце ... мноо пички и мноо мъни! За бъдеща кола няма ти пожелавам нищо, ама аре от мен да мине - една к20-ска под капака на Мия. Ден ден и на Люси, той се покрива уж като по-старши, но не може да не наднича - за теб едни яки Фостекси и още нещо в автопарка.. ЧРД и на колежката и колегата, които не познавам ... живи и здрави! Редактирано 19 Април, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове