dgeorgiev 0 #1 Публикувано 17 Април, 2009 Здравейте,От скоро съм нов притежател на Хонда Сивик седан.Багажникът е относително малък, но затова пък - малко по-дълбок и е трудно да се стигнат понякога нещата търкулили се в дъното му, а и при товарене на пакети от магазина после събирам съдържанието им из целия багажник.Та отидох в сервиза на Хонда и естествено попитах за мрежа, но... 180 лв. ми се виждат доста над очакваната цена. Е, ясно е, че във фирмените сервизи "фирмените" неща са по-скъпи.Затова моля за помощ - къде да си намеря мрежа за багажника, но на нормални цени?Това очевидно се отнася и за всички други "джаджи", напр. парктроник, стелки, и проч. дреболийки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 17 Април, 2009 Мрежи има в някои магазини "за 1 лев". Направени са от ластик, горе долу правоъгълна или квадратна форма с метални куки в 4-те края. Има ги в различни цветове. Мога да ти снимам как пасва - една черна съм си сложил аз. Но чак до сряда трябва да изчакаш за снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 17 Април, 2009 Ще чакаме снимка или поне аз че и мен ми се ще нещо такова да сложа в багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #4 Отговорено 18 Април, 2009 Та отидох в сервиза на Хонда и естествено попитах за мрежа, но... 180 лв. ми се виждат доста над очакваната цена. Е, ясно е, че във фирмените сервизи "фирмените" неща са по-скъпи.Затова моля за помощ - къде да си намеря мрежа за багажника, но на нормални цени?Може да видиш оригинален тук: Cargo Net. Струва $31.20 и може да си го поръчаш през някой от тези, дето доставят разни стоки от USA в раздел "Поръчки от чужбина". Като им гледам цените, горе-долу ще ти струва 60 лв. Така че, ако тази цена за оригинална Honda мрежичка те устройва, може да си поръчаш. Доставката е около 3 седмици според тях, но досега лично нищо не съм поръчал, та отзиви не мога да ти дам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #5 Отговорено 21 Април, 2009 Ето обещаните снимки: Е, ся, може да не изглежда много "оригинална" ама за цената си около 3-5 лв мисля че върши идеална работа. За съжаление, магазинчето от което я купих преди 2 години вече го няма, така че не мога да дам съвет къде ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dgeorgiev 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2009 Ето обещаните снимки: Е, ся, може да не изглежда много "оригинална" ама за цената си около 3-5 лв мисля че върши идеална работа. За съжаление, магазинчето от което я купих преди 2 години вече го няма, така че не мога да дам съвет къде ги има. Освен, че няма мрежа, няма и как да бъде закрепена, като тази показана тук, защото няма сложени халки, затова предишния постинг ми хареса, там към мрежичката има и халки и даже ръководство как да си ги монтираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове