Д-р Конова 24 #1 Публикувано 16 Април, 2009 (Редактирано) всички родени днес и специално колегата I-BOY_STZ Редактирано 16 Април, 2009 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 16 Април, 2009 Опа .. Ивко да почерпи Ивка днеска и да си живуркате готино ! Честитки и на другите колеги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POISON 2 #3 Отговорено 16 Април, 2009 ЧРД,да сте живи и здрави и Ти и Ива и малкото Ивчо или Ивка , абе с 2 думи всичките.Весело посрещане на празника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 16 Април, 2009 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #5 Отговорено 16 Април, 2009 Иво честит рожден ден и от мен!Много здраве,щастие и успехи на теб и на жината до теб! наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #6 Отговорено 16 Април, 2009 Иво честит рожден ден и от мен!Много здраве,щастие,късмет и само хубави моменти!И НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #7 Отговорено 17 Април, 2009 (Редактирано) Ехааа Благодарско на всички Ви за пожеланията, да ви се връщат по цифрата на оборотомера, при която ВТЕКа чупи врат Редактирано 17 Април, 2009 от I-BOY_STZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 17 Април, 2009 Честито бре момкоооо!Жив и здрав бъди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #9 Отговорено 17 Април, 2009 Честит рожден ден и от мен жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #10 Отговорено 17 Април, 2009 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове