Jump to content
kristian_nk

Реглаж преден и заден мост

Recommended Posts

Здравейте,след като сложих нови летни гуми с нови джанти и видях че колата стои много отворена отзад,а и има леко дърпане на дясно,реших че е време за реглаж,тъй като проблеми с колата нямам.Въпросът ми е има ли времеви интервал за реглаж или само при желание?Говорим без да се ремонтира каквото и да е по колата,дали си има препоръчително време за тази интервенция.Колата е Акорд 2.2 Ictdi 2004.Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти,

времеви интервал за реглаж не съм чувал да има. Но все пак твойта кола отпред е доста тежка и по тия нашите "хубави" пътища много се разбива предница, така че според мене си приготви в поне един път годишно да ходиш на преден мост. За заден мост ходих само като ми сменяха тампони. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз точно заради уникалните ни пътища се замислих дали не е добре да се прави периодично реглаж.За задния и на мен ми е странно дали може да отвори от дупки,но ....... Ами май ще е така,със смяна на масло и реглажче :P Мерси колега за мнението,ще ги питам и Бултрако,но все пак исках мнения на карали и патили хора.Но ще видим утре и те какво ще кажат :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Аз по принцип съм правил само когато пипат нещо по предницата, рейки, тампони, носачи и т.н или като ми тегли в дадена посока. Но все пак тегленето може да е от износени гуми, криви дйанти, дори и от крив път ( асвалт ). Някой съм чувал да правят даже при смяна на гуми зимни летни - според мен има смисъл само ако смениаш и размера на гумите при тази смяна. До колкото знам като правят на преден ти пипат и задня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво имаш предвид че е отворена отзад - не знам дали това което аз си представям се оправя с реглаж. Иначе реглаж преден и заден мост е 35лв и се прави обикновено след като правиш ремонт. Ако колата ти завива нанякъде и причината е в задния мост, волана няма да ти седи хоризонтално, когато караш по права линия - поне при мен беше така, и логиката е, че ако задните ти гуми завиват наляво, колата се мъчи да ходи надясно, при което ти за да караш направо, компенсираш с волана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...