Jump to content
Radko

леко пукане при отделяне на съединител

Recommended Posts

Здравейте колеги,Искам да кажа какво се случи днес,по точно тази сутрин.Както си карах Акорда и по едно време на един светофар вклювам 1-ва предавка и като отделям съединиля (нормално), с крака усетих на педала някакво леко пукане..Не знам как да го опиша точно...Странното е,че не пука винаги при отделяне. Какво бихте ме посаветва ли освен това да ида на сервиз да проверя :offtopic: Пукането е слабо и не знам дали е проблем...От какво може да е?Благодаря на всички колеги предварително за компетентните отговори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пука или по-скоро скърца?Щото ако скърца само се пръсва ябълката на вилката през защитния маншон и се оправя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами повече ми се струва на пукане .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

cls, кажи къде се пръска - че на сивика ми съединителя скърца при всяко натисканеспоред мен шума идва от вътре в купето. пробвах с WD40 да пръскам където мога, но никаква промяна няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой нещо да знае по моето "пукане" ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Колега,спокойно.И аз съм така от маса време и сега се върнах от диагностика и се оказаха тампоните на носачите.не е страшно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко пукане при отделяне на съединителя...., има ли връзка с тампоните на носача? :lol: Моля за компетентен отговор.Все пак благодаря на колегата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги интересувах се и ми споделиха,че трябва да долеч течност ако е близо до минимума,но не ми споделиха в кое казанче!Каква течност трябва да долея спирачна или хидравлична течност? Ако е спирачна като гледам на двете казанчета пише DOT3 OR DOT4,аз коя да сложа ако е хидравлична то каква да бъде?Благодаря ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е ниско нивото на течността в казанчето на съединителя(по-малкото със сива капачка)долей спирачна течност каквато пише на капачката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долях спирачна течност ДОТ4,на капачката пише да се ползва само ДОТ3 или ДОТ4. Надявам се всичко да се нормализира.Модераторите може да затварят темата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...