Jump to content
mahalata

Проблем с кранчето за парното

Recommended Posts

Здравейте, колегиОт доста време насам забелязвам, че врътката ми за топло и студено се върти доста трудно и освен че не затваря и не отваря парното докрай, прескача вътре и някой зъб. Днес с един приятел отворихме таблото и се оказа, че вътре всичко си е наред, а самото кранче, което пуска и спира топлата вода към радиаторчето за парното, се отваря и затваря много трудно дори на ръка. Заради него врътката вътре на таблото се върти толкова трудно и прескача. Отгоре на това и малко капеше антифриз от него когато го мърдахме на ръка на място. Свалихме кранчето и на негово място сложихме една тръбичка, за да мога да карам докато купя ново кранче.Та въпросът ми е следният. Това кранче в Бултрако струва 163 лева. Някой може ли да даде акъл това ли е единственият вариант - да купя ново от Бултрако или мога да измисля нещо друго? Цената от 163 лева за такова просто нещо е направо смешна. Проверих, че в Щатите за техния вариант на Хонда цената на това кранче е $40. Някой има ли представа дали кранчето е същото и дали със сигурност ще пасне на мойта? Става дума за Accord LS 1993 г. с двигател F20Z1.Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега потърси такова кранче втора употреба и ако не намериш същото то тогава намери подобно и си го присади и ще си решиш проблемът.Българинът е цар на присадките според мен просто трябва да извикаш "неволята"да ти помогне.Успех в решаването на проблемът.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кранчето постепенно се врътва на ляво или дясно.Не може от един път да го завъртиш в крайно дясно или крайно ляво положение.Почва да запъва.Като загрее колата тогава го врътваш.Имам Акорд ф20з1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...