Jump to content
atsok

Сервизно обслужване

Recommended Posts

Здравейте, Вчера купих Honda Civic 1.7cdti,2002 г..Тъй като не смятах да купувам такава кола не съм проучвал педварително.Моля за информация относно разходите за техн. поддръжка и периодичността на въпросната,а именномасла,филтри,ремъци(казаха ми,че е с верига...).От Варна съм,така че ако знаете и сервиз. :) А също и за всякаква полезна информация за този автомобил.Извинявайте ако вече е писано за такъв автомобил,но просто не намерих.Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега! За сервиз можеш да се обърнеш към колегата, който назовава себе си в този форум "MIYAMOTO". Ако не се лъжа така се казва и сервиза. Аз лично до сега не съм ходил там, но ми предстои смяна на ангренажен ремък и мисля при него да отида за смяната. Във форума прочетох само добри мнения за "MIYAMOTO".Хайде честито за Хондата ти и да си я караш със здраве и много безавариини км..Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 400 лв. маслото с всички филтри и работа. И около 500 лв. накладки, ако не са сменяни вече.Цифрите са приблизителни. Ако са грешни моля да ме извиниш. По-високи от това няма да са.

Редактирано от sCoff

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте братчеди! :) Ще пиша с номерация, за да може който има желание по лесно да отговаря.1. Смятам че може да бъдем братовчеди, защото преди десетина дни се сдобих с Хонда! Сдобиването обаче не беше без пари :)Сивик 7 ген., 2002 г., 2 врати. D14Z6, 1.4, 90 коня (ако ги има още). 138 000 км. Имам една лека надежда че може и да са реални за 7 години. Модена, сев Италия. 2. Никът ми AtsokOld не е някакъв майтап. Пиша в темата на atsok, който е малкото ми братче. От неговата хонда ме хвана мерака. И не само, като знам статистиката за здравината им.3. Въпросът ми е точно като неговия - колко ще ми струва обслужването. Неговата е дизел. Сигурно има разлика.4. sCoff ... това за накладки 500 лв. истина ли е? Защото ако е така много лошо! Да я обявявам веднага в мобилето!5. Срам не срам - да питам. Нямам никакво време да я оглеждам Изминал съм около 110 км. Не ми се ще да я карам преди да съм сменил ремъка. Карам още старата барака. Видях че на радиатора има капачка за доливане. Пълен е. Зад него има едно пластмасово резервоарче с дълго гърло, от което сякаш излизат маркучи към радиатора. Оттам ли се контролира нивото на антифриза?6. Към MIYAMOTO (ако чете) - колко време предварително е необходимо за записване час за пълно обслужване? От центъра съм (на страната), но ще дойда до Варна.Благодаря!п.п. Черпя бира, който познае какво означават никовете! :) п.п.п. то ... и без това трябва да почерпя. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще черпя .... ама за колата! (че си и от Варна)Почти налучка отговора, ама ама може ли и двамата с братчето ми да се казваме Коста! :) Що няма емотикон за бира?

Редактирано от AtsokOld

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има :bye: 0878977123-Дидо,така ще стане по-лесно

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти налучка отговора, ама ама може ли и двамата с братчето ми да се казваме Коста!

Що да не може,на единия (по-малкия) ще му викат младши или джуниър например. :lol: Еле пък ако са десетина хлапета....Айде идвай,Дидо е човека,да го похваля и аз.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...