atsok 0 #1 Публикувано 10 Април, 2009 Здравейте, Вчера купих Honda Civic 1.7cdti,2002 г..Тъй като не смятах да купувам такава кола не съм проучвал педварително.Моля за информация относно разходите за техн. поддръжка и периодичността на въпросната,а именномасла,филтри,ремъци(казаха ми,че е с верига...).От Варна съм,така че ако знаете и сервиз. А също и за всякаква полезна информация за този автомобил.Извинявайте ако вече е писано за такъв автомобил,но просто не намерих.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #2 Отговорено 10 Април, 2009 Здравей колега! За сервиз можеш да се обърнеш към колегата, който назовава себе си в този форум "MIYAMOTO". Ако не се лъжа така се казва и сервиза. Аз лично до сега не съм ходил там, но ми предстои смяна на ангренажен ремък и мисля при него да отида за смяната. Във форума прочетох само добри мнения за "MIYAMOTO".Хайде честито за Хондата ти и да си я караш със здраве и много безавариини км..Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #3 Отговорено 10 Април, 2009 (Редактирано) Около 400 лв. маслото с всички филтри и работа. И около 500 лв. накладки, ако не са сменяни вече.Цифрите са приблизителни. Ако са грешни моля да ме извиниш. По-високи от това няма да са. Редактирано 10 Април, 2009 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #4 Отговорено 3 Февруари, 2010 Здравейте братчеди! Ще пиша с номерация, за да може който има желание по лесно да отговаря.1. Смятам че може да бъдем братовчеди, защото преди десетина дни се сдобих с Хонда! Сдобиването обаче не беше без пари Сивик 7 ген., 2002 г., 2 врати. D14Z6, 1.4, 90 коня (ако ги има още). 138 000 км. Имам една лека надежда че може и да са реални за 7 години. Модена, сев Италия. 2. Никът ми AtsokOld не е някакъв майтап. Пиша в темата на atsok, който е малкото ми братче. От неговата хонда ме хвана мерака. И не само, като знам статистиката за здравината им.3. Въпросът ми е точно като неговия - колко ще ми струва обслужването. Неговата е дизел. Сигурно има разлика.4. sCoff ... това за накладки 500 лв. истина ли е? Защото ако е така много лошо! Да я обявявам веднага в мобилето!5. Срам не срам - да питам. Нямам никакво време да я оглеждам Изминал съм около 110 км. Не ми се ще да я карам преди да съм сменил ремъка. Карам още старата барака. Видях че на радиатора има капачка за доливане. Пълен е. Зад него има едно пластмасово резервоарче с дълго гърло, от което сякаш излизат маркучи към радиатора. Оттам ли се контролира нивото на антифриза?6. Към MIYAMOTO (ако чете) - колко време предварително е необходимо за записване час за пълно обслужване? От центъра съм (на страната), но ще дойда до Варна.Благодаря!п.п. Черпя бира, който познае какво означават никовете! п.п.п. то ... и без това трябва да почерпя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #5 Отговорено 3 Февруари, 2010 здрасти,Коста,айде черпи по бира сега :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #6 Отговорено 3 Февруари, 2010 (Редактирано) Ще черпя .... ама за колата! (че си и от Варна)Почти налучка отговора, ама ама може ли и двамата с братчето ми да се казваме Коста! Що няма емотикон за бира? Редактирано 3 Февруари, 2010 от AtsokOld Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 3 Февруари, 2010 Има 0878977123-Дидо,така ще стане по-лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atsok 0 #8 Отговорено 5 Февруари, 2010 Почти налучка отговора, ама ама може ли и двамата с братчето ми да се казваме Коста!Що да не може,на единия (по-малкия) ще му викат младши или джуниър например. Еле пък ако са десетина хлапета....Айде идвай,Дидо е човека,да го похваля и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове