Jump to content

Recommended Posts

здравейте ,карам акорд 2007 година който е на 29 хил.км и е още с оригиналните гуми-мишлен праймъси .Проблема е че едната двойка вият .Миналата година бяха задни (дори се усъмних .че е лагер ,но след смяната им със зимни виенето изчезна).Тази година ги сложих за предни -виенето запо4на да се 4ува отпред.Гумите не са размонтирани от алуминиевите джанти,балансирал съм ги два пъти и двата пъти бяха със тежести до 20 грама и нямат никакви видими следи от удар или пукане.Възможно ли е каучука им да е дефектен или не зная къде да търся причината тъй като шума определено ме дразни .Тези които шумят (предните )са топли при пипане когато карам,докато задните са студени-това при студени джанти Не ми се сменят тъй като са на 20 х км реални и грайфера им почти не е мръднал,какво мога да направя в случая?

Редактирано от niki64

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имат посока,трябва да следиш за това,ако са без посока,тогава има външна и вътрешна страна,което е от голямо значение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и 4те ли са еднакви?щото може да вият и от самата шарка,също и както казва колегата,ако нямат посока,то сигурно имат външна и вътрешна страна(макар,че както казваш ако са оригинални монтирани,както си взел колата,надали в завода да са объркали посоката).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледах и това-всички са правилно монтирани няма как да са ги объркали ..просто недоумявам-всички са произведени в един и същ месец една и съща година ..започвам да се съмнявам в джантите макар че абсурд както казах два пъти съм ги качвал на баланс,единствената разлика е че тези които бяха задни(виещите) са с малко по голям грайфер тъй като миналата година си бяха отзад

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми карай тогава и тва е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те са правилно монтирани, но ако сложиш левите от дясно / и обратно /, обръщаш посоката и ефекта е тоя.Виж пак - ако нямат посока, имат "лице" / на жаргона на гумаджийте /.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, караш тригодишна кола, струваща няколко десетки хиляди, а се оплакваш от проблем който може да се реши с 300 лв.Амииии...какво да ти кажа, де да имах и Аз твоя проблем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...