Jump to content
mercury

Сателитно радио в колата.

Recommended Posts

Колеги,някои да е да знае нещо по въпроса със сателитно радио в колата?Предлага ли се в БГ това нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,някои да е да знае нещо по въпроса със сателитно радио в колата?Предлага ли се в БГ това нещо?

Надалиако се поразровиш че видиш че сателитните радиа имат мрежа само в щатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даммм,аз си ползвам такова в САЩ.За мен е 100 пъти по-предпочитан вариант от които и да бил плеър с CD,MP3,USB и прочие ми ти джунджурии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, прав е колегата за Щатите. Даже доскоро (преди кризата) беше на мода хората да продават уж новите си коли за по-модерни, точно заради тази екстра :) В България няма все още сателитно радио, а само сателитно радиоразпръскване (broadcast) за някои български радиа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sirius и XM са доста популярни разновидности на едно и също нещо - сателитното радио.Да, доста е модерно и за предпочитане - няма реклами; обикновено станциите са жанрови - рок, поп, блус, джаз, диско и много често са сортирани по години..За голяма жалост тази екстра тук не се предлага. Бях дочул, че се работи по въпроса да се покрие и Европа, но кога и как ще стане - никой не се наема да каже.Имах по-рано тази екстра в колата. Сумата беше смешна - 10 долара на месец. Заедно с абонамента ти дават и потребителско име плюс парола, с които може да си слушаш всичките тези канали и от интернет. Т.е. реално и в България можех да го ползвам, но тогава се губи смисъла на цялата занимавка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...