Jump to content
movx2000

въпрос за свещи

Recommended Posts

колеги, реших да сменям свещите. нямам много сериозна причина, освен дето ми се струва, че хондата няма предишната мощност. може и от горивата да е, обикновено сипвам нормалния 95.та въпроса ми е какви свещи да сложа. мисля че шампиона са добри, но в сайта на шампион не намерих за моята хонда какво е подходящо.колата е англичанка 1.6 114 коня, пълна инжекция.ако някой ми посочи линк към каталог в който е дадено какви свещи трябват ще съм благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, това е сайта - http://ngk.comКолега във форума ги доставя на повече от прилични цени, остави този Шампион

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми и на тоя сайт не намирам моята кола с моя двигател, съответно свещи. търсачката на шампион е същата или поне аз това намирам.искам поне да разбера какви свещи ми трябват, пък после ще решавам дали ще оставя шампиона или не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напиши си кода на мотора и веднага ще ти кажа какви свещи трябват.D16Y5 ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз се чудих при избора на свещи какви да избера и прегледах в ръководството на автомобила.Там е посочена марката-ngk и различни номера,съответно за различните двигатели. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на всеки двигател ХОНДА,на капака на ангренажа има лепенка с какви свещи се препоръчва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...