Brutalism 1 #1 Публикувано 1 Април, 2009 (Редактирано) Един мой приятел иска да започне курсове за А категория,обаче притесненията са му, че е 160см. на високи токчета и иска мотор до 400кубика най-много...Та винаги съм се питал,дали по-нисички хора могат да стъпват на земята,шот съм виждал на сфетофарите някои едвам на пръсти се подпират..Моля мотористите да се изявят в темата ...Моя приятел каза, че хонда нямали мотори,които да го грабнат с визия,а аз му казах,че не е търсил просто и почти всеки 3 пистак е хонда в БГ, ама вярно, че те са дзерове по 750-1000 кубика..И естествено следваха бъзици от типа да кара с ония обувки кат на гейшите или да спуска някви трупчета на сфетофара.. Редактирано 1 Април, 2009 от Brutalism Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 2 Април, 2009 ...да си вземе чопър мотоциклет там може и да го снижиш още ако ти идва висок по принцип водача на тия модели стои по на ниско в сравнение с другите мотоциклети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #3 Отговорено 2 Април, 2009 Яко,ама той е и 56кг на 156см. и с тоя чопър ще е като голям човек върху пони или обратното и той иска пистов... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 2 Април, 2009 Да хапва повече и да се запише на баскетбол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #5 Отговорено 2 Април, 2009 кажи му да си вземе един скейборд-по-безопасно и ръста няма значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 2 Април, 2009 като изключим майтапа Въпроса е до модел а не до кубатура ! прост пример: моя е 400 цц и като седна на него седалката е по високо от Сузуки Хаябуса 1400 цц . Така че като иска мотор тръгва и мери на кой ще му стигат краката. Също така задното окачване е регулируемо и от там може да снижи малко Едно е сигурно: твоя човек не е за индуро :D п.п. Това че е начинаещ и трябва малка кубатура бла бла и т.н. го забравете. Не знам кой го е измислил ама е супер тъпо клише ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #7 Отговорено 2 Април, 2009 Мерси за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове