Jump to content
genesis

Hr-v информация

Recommended Posts

Здравейте от един пълен новобранец тук :lol:Интересувам се да си взема едно такова животинче, но ще имам нужда от помощ. (извинявам се ако този въпрос е задавам стотина пъти и аз съм поредния)До сега съм карал само немски коли и то все дизели. След около 6 месечно мислене и преценяване се спрях HR-V - 99,00 годинка. Основната причина за търсенето на друга кола е нуждата от двойно предаване и да е малко по-висока, но определено мойте нужди не са джип.Моля, да ме кажете точно какав тип е това двойно предаване, дали е нещо от рода като превъртят предните тогава тогава задните да почнат и те да задвижват или как е по-точно работи? Има ли някаква блокировка на диференциалите :( Що за мотор е това 1.6, 105 кончета, и как му понася да се кара на газ? Какъв разход дава при смесено каране? Кво да гледам конкретно за този модел при избора и? Как да пробвам двойното? И от този род инфо като за пълен лаик на тема, бензинова японка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дали е нещо от рода като превъртят предните тогава тогава задните да почнат и те да задвижват

такава е, блокаж няма (само в Япония май е имало такива с блокаж). Колеги с такива обаждаха за разход градско 9-10/100Има 3-вратки които са само с предно, 5вратите са 4WD задължителнотех данни - http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4454.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...