genesis 0 #1 Публикувано 31 Март, 2009 Здравейте от един пълен новобранец тук Интересувам се да си взема едно такова животинче, но ще имам нужда от помощ. (извинявам се ако този въпрос е задавам стотина пъти и аз съм поредния)До сега съм карал само немски коли и то все дизели. След около 6 месечно мислене и преценяване се спрях HR-V - 99,00 годинка. Основната причина за търсенето на друга кола е нуждата от двойно предаване и да е малко по-висока, но определено мойте нужди не са джип.Моля, да ме кажете точно какав тип е това двойно предаване, дали е нещо от рода като превъртят предните тогава тогава задните да почнат и те да задвижват или как е по-точно работи? Има ли някаква блокировка на диференциалите Що за мотор е това 1.6, 105 кончета, и как му понася да се кара на газ? Какъв разход дава при смесено каране? Кво да гледам конкретно за този модел при избора и? Как да пробвам двойното? И от този род инфо като за пълен лаик на тема, бензинова японка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 31 Март, 2009 дали е нещо от рода като превъртят предните тогава тогава задните да почнат и те да задвижваттакава е, блокаж няма (само в Япония май е имало такива с блокаж). Колеги с такива обаждаха за разход градско 9-10/100Има 3-вратки които са само с предно, 5вратите са 4WD задължителнотех данни - http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4454.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове