Jump to content
sand0

Honda мисловен контролер

Recommended Posts

Е с такова нещо бих си закарал колата на сервиз без да мърдам от вкъщи (или от работа) Само да не го спрат ченгетата :lol:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не бих го направил на твое място .. 90% точност ... по добре да я напътиш директно към надин, ако сервиза се намира на повече от 100м от дома ти :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро гледах документален филм за робота и бях много учуден от факта ,че японците толкова наблягат на конструирането на хуманоидни роботи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след 100г е много вероятно, голям част от текущите потребители на форума, да не са между живите, така или иначе ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами това не е технология на хонда, брайн контролера. И между другото е доста достъпен вече, мисля че го има като контролер за игри даже. Идеята е проста концентрираш се в/у дадена дума например "Напред" и компютърът заучава мозъчната активност в момента, когато си концентриран в/у конкретната дума. Интересното е че успяват да го приложат за контролиране на робот. Пробвал съм такава система, иска бая да се концентрираш и да и схванеш точно как става :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам до къде ще стигне човечеството по този начин... и да не станем наистина част от филма Терминатор :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много интересно , но двете нямат нищо общо ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе долу по темата :http://www.cyberdyne.jp/English/robotsuithal/index.htmlТова доста прилича на робота на хонда, само дето идеята е, че костюма улавя нервните импулси през кожата и ги предава на моторите. Скоро май ще има Айрънмен наживо :blush: Само се чудя някой с паркинсон ако го облече какво ли ще се случи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...