CONEV 1 #1 Публикувано 30 Март, 2009 (Редактирано) Колеги даите малко инфо разликата меду полуоските на д16а6 и д16з5/а8/а9.Разбрах че полуоските на А6 са различни от на двуваловите Д-серии смисъл къса и дълга полуоска а на Д-двувалови са 2 къси и една средка на двигателя.Интересуваме дали полуоски от ЦРХ 2г два вала стават на Сивик седан смисъл като дължина и дебелина и брои шлици и имат ли разлика двете къси полуоски на црх или са еднакви.Причинатга за да ви питъм е че продадох на един колега полуоски за ЦРХ и тои ми се оплака 2 пъти че му пращам полуоски които небили от такава кола 1-път съм направил грешка и съм му пратил от А6 пратих му още една киса полуоска и тои каза че пак не била от ЦРХ двувалка и днеска му пращам трета и се надявам веча да стане,нека колегите да помогнат да кажат за разликите и бих искъл колегите които знаят кои съм или ме познавът нека кажат каква кола каръм и колко такива имам в нас и тези които ме познават добре знаят какъв проект съм захванъл.Благодаря предварително.Поздрави Редактирано 30 Март, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #2 Отговорено 30 Март, 2009 аз като си правих колата ползвах една от полуоските си но заедно с каретата от Д15Б2 автоматик на Д16А9 ръчна но само едната другата е беше по дълга иначе стават ако дължината е същата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #3 Отговорено 30 Март, 2009 Мога да потвърдя , че колегата има само CRX-и при него , даже в събота му помагах с проекта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове