Jump to content
PHOTOCH

Дупки по пътищата

Recommended Posts

Да Тино, направо си е оферта да ни управляват турчлята...тоя народ няма да се осъзнае скоро пич, това е истината.хората трябва да придобият поне отчасти тази концепция(за гласуването), че поне нещичко да помръдне напред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега остава някой да каже "Еййй по бай Тошово време друго бешееее" и ще стане баси мазалото! Всъщност заради комунягите сме на това дередже .. т.е те дадоха един хубав старт на народа с една хубава кризичка и мизерийка ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно така....и ти сега не ходиш да гласуваш въпреки че пак те ни управляват?е как да не те нарека роб, кажи ми?хем осъзнаваш хем не ходиш?или пък тея дето го осъзнават и гласуват за тях?как да не ги нарека тъпаци?п.п.ХОРА ТЕМАТА ОТИДЕ МНОГО КЪМ ПОЛИТИКА.ДАЙТЕ ДА СПРЕМ...така или иначе вече ще и ударят катинара, поне повече да не нарушаваме правилата.

Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти към коя група спадаш? Към групата на "интелектуалците-реалисти"? Щото някак си не мога им към нея да те причисля .. Не ходя да гласувам 'щото работя като маймуна за да мога да си осигуря "телешкия възторг" да си сложа бензин в колата, да пия кафе с приятели и да имам с какво да си плащам сметките :D Роб съм на самия себе си до известна степен. Но пък си и малко прав да ти призная .. но донякъде :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бай ми ти Тошово време е история.Даи да мислим ние,като отделни човеци ,какво ще допринесем за да станат нещата по-добре.Вие мели ли сте тротуара наскоро пред вас???Или си казвате нещо от типа на "Що пък аз?То нали има тук разни дето замърсяват,аз не цапам,те да си чистят." или "Аз нали си плащам данъците,що па да чистя ?".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

спадам към групата която отиват да кажат какво искат.ти както искаш я наричай.а относно теб, мисля че ме разбра :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ей има си форуми на вестници има си и политически форуми! Тук политическите теми са забранени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...